Nienke's website: WordPress vraagt geduld

Nienke’s website: WordPress vraagt geduld

Geduld. Geduld is een schone zaak en ik heb het niet. Nul. Mijn moeder heeft doorgerookt tijdens haar zwangerschap, misschien dat mijn spanningsboog daarom wat kort is. 

Maar goed, ik kan alles en iedereen de schuld geven, feit is dat ik er mee zal moeten dealen. Een website bouwen en onderhouden in WordPress is echt te doen. Ook voor mensen met een wat minder technische aanleg. Ik heb echt al een hoop geleerd.

Toch blijven er een paar zaken waar je je echt even in dient te verdiepen voor je er mee aan de slag kunt. Ik kom terug op de updates van thema’s en plugins. Zoals ik in mijn eerdere blog schreef, is het best een beetje eng om deze zo maar even te updaten. Voor je het weet heb je een zogenoemde ‘White Screen of Death’. 

Wizzkids

Met geduld zijn eventuele errors, ongewenste witte pagina’s of door de war gehusselde sites weer te herstellen. Google maar eens op ‘problemen wordpress na update’. Dan ontdek je dat er zoveel lieve website-wizzkids zijn die hun kennis graag met ons blondjes willen delen! Stap voor stap loodsen de verschillende hulpsites je door een herstelstappenplan heen. Beetje jammer is dat er onderaan vrijwel elk stappenplan staat: lukt al dit bovenstaande niet, schakel dan een kenner in…

Dan ben ik dus al klaar. Dan zegt mijn geduld: laat maar, begin er niet eens aan, schakel die wizzkid maar direct in. En omdat ik niet het enige blonde meisje ben dat tegen dit soort wereldproblematiek aanloopt, zijn gelukkig tal abonnementjes af te sluiten die het voor je regelen. Oké, het kost wat geld, maar het neemt mij een hoop stress en frustratie weg. Dat is heel wat waard wat mij betreft.

Website update pakket

Dus in het kader van die updates die mijn site nog steeds schreeuwt te hebben, heb ik besloten dit pakketje aan te schaffen als straks mijn nieuwe site in de lucht is. “Met het WordPress website update pakket worden voortdurend de nieuwste WordPress en plugin updates op uw website geïnstalleerd. Het risico dat er een fout in een update zit nemen wij op ons. Indien na een update een functie niet meer werkt, dan herstellen wij dat kosteloos.”

Daar word je toch blij van??

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.