De 3 beste Coming Soon plugins voor WordPress

De 3 beste Coming Soon plugins voor WordPress

Het komt geregeld voor dat we een domeinnaam inkopen en WordPress installeren, maar nog niet meteen content hebben om te laten zien. Of dat het ontwikkelen van de website wat meer tijd kost. Om bezoekers te laten weten dat je WordPress site in ontwikkeling is, kun je een simpele Coming Soon pagina uploaden. Deze fungeert dan als placeholder, en kan zelfs een buzz genereren als je het goed aanpakt. Veel WordPress thema’s bieden wel een soort template voor zo’n pagina, maar als je meer vrijheid en controle wil met betrekking tot hoe, wanneer en wat er wordt weergegeven, dan is een WordPress Coming Soon plugin wellicht een betere oplossing. Wij hebben er 3 voor je op een rijtje gezet!

3 Coming Soon plugins voor WordPress 

WP Maintenance Mode

wp maintenance mode

WP Maintenance Mode is de ideale oplossing voor wie een goed uitziende Coming Soon pagina wil. Je krijgt toegang tot tal van ontwerpmogelijkheden, een aantrekkelijke countdown timer, meerdere landingspagina templates en sociale icoontjes om het delen van je pagina makkelijker te maken. De plugin is ook prima te gebruiken voor situaties wanneer je je site even offline moet halen voor onderhoud. Je kunt met deze plugin ook een inschrijfformulier op je pagina weergeven, waar bezoekers hun e-mailadres kunnen invullen als ze updates willen. De lijst met e-mailadressen kun je importeren naar je e-mail programma.

Download

EZP Coming Soon Page

ezp coming soon

EZP Coming Soon Page is een populaire plugin die bekend staat om zijn simpliciteit en gebruiksgemak. Dit is dan ook de ideale oplossing voor WordPress gebruikers die niet al te technisch zijn. De plugin biedt een aantal verschillende achtergrond afbeeldingen en geeft je controle over de lettertypes en opaciteit van de tekst. Er zit een standaard formuliertje bij, waarmee je alvast e-mailadressen kunt verzamelen. Met de gratis versie moet je die e-mailadressen handmatig naar je e-mail provider sturen, maar de Pro versie biedt ondersteuning voor MailChimp.

Download

Minimal Coming Soon & Maintenance Mode

minimal coming soon & maintenance mode

Met de Minimal Coming Soon & Maintenance Mode plugin creëer je een minimalistische Coming Soon pagina, die toch alle belangrijke functies bevat die je nodig heeft. De plugin biedt je controle over lettertypes, achtergronden en transparantie. De splash pagina is zichtbaar voor alle niet-ingelogde bezoekers; op die manier kun jij dus rustig aan je site werken, terwijl bezoekers je Coming Soon pagina zien. De MailChimp integratie is ideaal voor als je e-mailadressen wil verzamelen via je tijdelijke pagina.

Download

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.