Waar op mijn website kan ik widgets toevoegen?

Om widgets toe te voegen aan je website ga je in het WordPress menu naar de widget pagina. Klik eerst op Weergave en vervolgens op Widgets. De widget pagina is opgedeeld in twee delen, zie onderstaande afbeelding. Aan de linkerkant staan de beschikbare widgets (nummer 1) en aan de rechterkant staat een overzicht van de beschikbare locaties voor widgets (nummer 2).

Widgets toevoegen aan je wordpress website

In het hierboven afgebeelde voorbeeld zie je dat deze website het toelaat om widgets toe te voegen aan de Sidebar, Footer Area #1, Footer Area #2 en Footer Area #3.. De sidebar is de balk aan de rechterzijde of linkerzijde van je website en de footer is de balk onderaan de website.

WordPress locaties verschillen per thema

Elk WordPress thema heeft andere widget posities en het is niet eenvoudig om extra posities voor widgets te creëren. Wij adviseren dan ook om vooraf een thema te kiezen met de juiste widget locaties.

Alle informatie over WordPress widgets op een plek

In de WordPress kennisbank behandelen we alle onderdelen van WordPress widgets. Klik op een onderwerp om meer te weten te komen.

Alles over wordpress widgets vind je in de WordPress kennisbankMaak zelf je eigen prachtige WordPress website

Met behulp van de WordPress handleidingen maak je zelf snel een prachtige WordPress website. In de handleidingen word je stap voor stap door het WordPress systeem genomen en leer je binnen aanzienlijke tijd hoe je WordPress kunt gebruiken om jouw website er precies zo uit te laten zien zoals jij wilt.

Geef een reactie