Waar vind ik WordPress thema’s?

Waar vind ik WordPress thema’s?

Er zijn duizenden WordPress thema’s online beschikbaar en door het grote aanbod van thema’s is het niet altijd eenvoudig om de juiste WordPress thema’s te vinden. Daarom leggen we in dit WordPress kennisbank bericht uit waar je de beste WordPress thema’s kunt vinden.

Waar vind ik gratis WordPress thema’s

Gratis WordPress thema’s kun je downloaden op wordpress.org/themes/. We raden echter aan om deze thema’s voor gebruik eerst goed te testen. De gratis WordPress thema’s zijn niet altijd van een dusdanige kwaliteit als de Premium WordPress thema’s.

Waar vind ik premium WordPress thema’s

Enkele goede websites voor premium thema’s zijn o.a. www.woothemes.comwww.elegantthemes.comwww.themeforest.net, en www.themezilla.com.

Themeforest is een van de beste opties om je zoektocht naar een Premium WordPress thema te starten. Themeforest is een soort marktplaats voor WordPress thema’s en alle makers van thema’s bieden hier hun werk te koop aan. Voor zo’n 50 dollar heb je al een Premium WordPress thema en dat is het geld zeker waard. Deze thema’s zijn van zeer hoge kwaliteit, zeer stabiel, snel en vaak mooi vormgegeven.

Elegant Themes is een verzameling van meer dan 80 Premium WordPress thema’s die je kunt aanschaffen voor zo’n 50 euro. Bijna hetzelfde bedrag als voor 1 Premium WordPress thema via Themeforest. Stuk voor stuk zeer mooie thema’s die zeker het proberen waard zijn.

Schakel de hulp in van een echte WordPress expert!

Razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

2 reacties

  1. Er zijn zo veel thema’s dat het makkelijk is om niet meer te weten waar je goede thema’s kunt vinden. Een premium WP thema is echt de moeite waard

  2. De WordPress thema’s zijn super handig! Met deze hoef je niet vanaf het complete begin af aan je eigen website te bouwen. Maar dit houdt wel in dat veel mensen hetzelfde thema gebruiken, daarom zou ik ook zeker de WordPress Premium Thema’s aanraden.

Zelf een reactie geven

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.