Waar host ik mijn WordPress website? | WP Handleiding

Waar host ik mijn WordPress website?

Het hosten van je WordPress website is erg belangrijk. De snelheid en betrouwbaarheid van de server waar je WordPress website op staat heeft namelijk een groot effect op de snelheid, veiligheid en stabiliteit van je WordPress website. Mede door die reden kun je eigenlijk alle heel goedkope aanbieders van hosting uitsluiten. Niet aan beginnen, hier krijg je echt spijt van. Een goede hosting partij kost nu eenmaal meer dan een paar euro per maand en hier zul je op lange termijn alleen maar profijt van hebben.

WP Handleiding heeft in de afgelopen jaren goede partijen gevonden die wij aanraden om als WordPress hosting partner voor jouw WordPress website te gebruiken:

WordPress hosting via BlogDesigns

BlogDesigns verzorgt niet alleen de hosting van je website, maar registreert ook je domeinnaam, installeert WordPress en installeert een Premium WordPress thema van jouw keuze op je website. BlogDesigns hanteert abonnementsprijzen die je kunt afrekenen per maand, kwartaal of jaar.

Betalen per jaar is uiteraard goedkoper dan betalen per maand. Kijk op BlogDesigns voor meer informatie.

Voordelen: zeer betrouwbare servers, goede dienstverlening en support, zeer snelle websites en ze nemen alle lastige onderdelen van het starten van een eigen website voor hun rekening.

WordPress hosting via WP Skills

WP skills is kennispartner van WP Handleiding en is gespecialiseerd in het designen van WordPress websites. Naast het ontwikkelen van de websites zetten ze ook in op online marketing, waaronder het beter vindbaar maken van de website. Mede daardoor gebruiken zij alleen maar zeer snelle en betrouwbare servers. Ze hebben een aantal websites online staan die tot de 1% snelste websites ter wereld behoren. Dit doen ze vanuit het oogpunt dat snelheid key is in het beter vindbaar worden van een website. In andere woorden, Google houdt van snelle websites en zal deze eerder bovenaan de zoekresultaten plaatsen. Kijk op WP Skills voor meer informatie.

Voordelen: goede services, eventueel inclusief webdesign (dus meteen de kennis van een webdesigner bij de hand), uitstekende snelheid en zeer betrouwbare stabiele servers.

CAP5 is betrouwbare webhosting inclusief extra services en beveiliging!

Naast werken met WordPress kan hosting en beheer een tijdrovende bezigheid zijn. Zoek je een hosting partij die je helpt met je WordPress vraagstukken? Die ook installatie, updates, back-up en beveiliging compleet verzorgt? Kijk dan op CAP5 Managed WordPress Hosting.

Voordelen: zeer betrouwbare servers, erg goed in veiligheid, helpt ook met technische vraagstukken.

Schakel de hulp in van een echte WordPress expert!

Razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Zelf een reactie geven

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.