Laat je bezoekers spelfouten rapporteren met Mistape!

Laat je bezoekers spelfouten rapporteren met Mistape!

Iedereen die zich bezighoudt met bloggen weet dat grammatica fouten, typfouten en spelfouten onvermijdelijk zijn. Zelfs als je je blogposts nog een keer goed naleest voor je ze publiceert, is er altijd een kans dat je wat over het hoofd ziet. (Lees ook: Is je WordPress blogpost wel echt klaar voor publicatie?) Maar dankzij de Mistape plugin kunnen je bezoekers je wijzen op de spelfouten die jij gemist hebt!

Over de Mistape plugin

De Mistape plugin biedt je bezoekers de mogelijkheid om tekst op je website te selecteren, er een notitie aan toe te voegen, en deze naar je admins te versturen, inclusief pagina URL en andere relevante informatie. De plugin heeft een geïntegreerd anti-spam mechanisme, zodat je bezoekers je niet kunnen bombarderen met inzendingen die nergens op slaan.

mistape

Je kunt zelf instellen welke admins of editors een notificatie ontvangen wanneer er spelfouten gerapporteerd worden; het instellen van een alternatief e-mailadres is ook mogelijk. Het is tevens mogelijk om het script uit te schakelen op blogposts of pagina.

mistape

Een groot voordeel van Mistape is dat het een lichtgewicht plugin is die gemakkelijk te configureren is met allerlei hooks. Ook de front-end kan gemakkelijk worden aangepast aan het design van je website; zo kun je de kleuren veranderen en de iconen instellen. Ook CSS styling behoort tot de mogelijkheden. Uitgeschakelde features worden niet geladen, wat betekent dat de impact op de performance tot een minimum wordt gereduceerd.

Sinds versie 1.0.6 wordt Mistape niet gerenderd als het apparaat van de bezoeker als mobiel apparaat wordt gedetecteerd. Dit is om de mobiele gebruikerservaring te optimaliseren. Hou er rekening mee dat de plugin nog geen ondersteuning biedt voor Internet Explorer (dit wordt mogelijk later nog toegevoegd).

mistape

Mistape is gratis te downloaden via de website of het WordPress plugin repository.

 

Lees ook: 10 tools om 10 X betere content te creëren met WordPress!

 

 

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.