10 tools om 10 X betere content te creëren met WordPress!

10 tools om 10 X betere content te creëren met WordPress!

Het creëren van kwalitatief hoogwaardige, unieke content is van essentieel belang voor het succes van je WordPress site. WordPress maakt het publiceren van content heel makkelijk, maar soms heb je behoefte aan iets dat je helpt om je content echt op te laten vallen. Om je te helpen hebben we 10 tools en plugins op een rijtje gezet waarmee je 10 X betere content kunt creëren!

10 tools voor betere content

#1. Yoast

Yoast is de meest bekende SEO plugin voor WordPress, en scant al je webpagina’s en blogposts op SEO score én leesbaarheid. Onderaan de pagina worden suggesties gedaan om je content te verbeteren.

Meer info

#2. Cool Timeline

Cool Timeline is een gratis plugin die je hebt om mooie, interactieve tijdlijnen op je website te zetten. Dit ziet er niet alleen aantrekkelijker uit dan alleen tekst, maar is ook makkelijker te verteren voor je lezers.

Meer info

#3. wpDataTables

Voor veel contentschrijvers geldt dat ze informatie zo snel en makkelijk mogelijk moeten opleveren. wpDataTables is een plugin die je hebt om schitterende tabellen en grafieken te maken, waarmee je grote hoeveelheden data op een overzichtelijke manier kunt weergeven.

Meer info

#4. Quora

Quora is een vragen-database waar je de community een vraag kunt stellen over een bepaald onderwerp. Gebruikers reageren meestal niet alleen snel, maar ook uitgebreid, en zullen je handige linkjes sturen naar bronmateriaal. Zo kun je geweldige artikelen schrijven!

Meer info

#5. PlayBuzz

Het internet draait tegenwoordig om interactieve ervaringen. PlayBuzz is een dienst die je de mogelijkheid biedt om allerlei interactieve content te creëren, zoals slideshows, presentaties, quizzen, enquêtes en polls.

Meer info

#6. Infogram

Met Infogram kun je aantrekkelijk uitziende, interactieve infographics creëren. Ideaal, want onderzoek heeft uitgewezen dat infographics veel sneller gedeeld worden dan alleen tekstuele content.

Meer info

#7. Google News

Het schrijven van relevante en up-to-date content is van essentieel belang voor het succes van je WordPress site. Bij Google News kun je je interesses invoeren, waardoor je automatisch al het relevante nieuws uit je vakgebied te zien krijgt. Op die manier kun jij je bezoekers altijd op de hoogte houden.

Meer info

#8. Editorial Calendar

Je hebt niets aan goede content als al je drafts onafgemaakt op je WordPress Dashboard blijven hangen. De Editorial Calendar plugin voor WordPress helpt je bij het organiseren, inplannen en beheren van je content.

Meer info

#9. Zedity

De manier waarop je je content presenteert is net zo belangrijk als de content zelf. Met de Zedity plugin kun je eenvoudig de look en feel van je blogposts en pagina’s aanpassen, zonder dat je ook maar één regel code hoeft te typen.

Meer info

#10. CoSchedule Headline Analyzer

Je kunt nog zulke mooie blogposts schrijven, als de titels slecht zijn zullen ze nooit de aandacht krijgen die ze verdienen. De gratis titel analyse tool van CoSchedule helpt je bij het creëren van goede, pakkende titels door ze te analyseren op lengte, woordbalans, enzovoorts.

Meer info

Tot slot

Met de bovenstaande tools kun je echt betere content creëren voor je WordPress website of blog. Wil je je hier verder in verdiepen? Lees dan ook ons artikel over de beste premium virale content plugins voor WordPress!

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.