5 virale content plugins voor WordPress

5 virale content plugins voor WordPress

Er zijn tal van websites die quizzen, polls en andere interactieve content gebruiken om hun bezoekers bezig te houden. Maar dat kan jij natuurlijk ook! In dit artikel bespreken we 5 virale content plugins voor WordPress die zeker het proberen waard zijn.

Virale content plugins voor WordPress

#1. Snax ($29)

Snax is een front-end uploader met open lijsten, die gebruikers de mogelijkheid biedt om virale content op je site te creëren en te delen. De plugin biedt ondersteuning voor memes, galleries en andere content types.

Meer info

#2. Viral Quiz ($25)

Met Viral Quiz kun je quizzen maken op dezelfde manier als BuzzFeed. De plugin biedt ondersteuning voor zowel trivia quizzen als persoonlijkheidstests en is 100% responsive. Het mooie is dat je dankzij de Analytics integratie precies kunt zien hoeveel mensen je quiz spelen. Ook kun je hun antwoorden analyseren. 

Meer info

#3. ViralPress ($25)

Met ViralPress kun je virale content vanaf de front-end creëren en bewerken. Hierbij kun je denken aan nieuws, lijsten, afbeeldingen, memes, video, audio, polls, quizzen en nog veel meer. Versie 3.0 biedt een aantal mooie verbetering, zoals BuddyPress integratie en ondersteuning voor gif reacties.

Meer info

#4. ViralPress Pro ($38)

ViralPress Pro is een gebruiksvriendelijke WordPress plugin waarmee je heel gemakkelijk virale content in jouw niche op Facebook kunt vinden en analyseren. Die data kun je weer gebruiken om zelf je website te verbeteren en meer bezoekers te trekken. Maar je kunt de betreffende content ook direct op jouw pagina laten plaatsen.

Meer info

#5. BuyForMe ($19)

De responsive BuyForMe plugin is een mooie toevoeging voor webshops. Je bezoekers kunnen hun vrienden vragen om iets voor hen op jouw WooCommerce site te kopen. Als ze tijdens het browsen in je webshop op de Buy For Me knop klikken, krijgen ze het gewenste product te zien en kunnen ze een bericht schrijven en deze direct naar een vriend sturen. De plugin biedt tevens de optie om de prijs van het product te verbergen.

Meer info

 

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.