De beste crossfit thema’s voor WordPress

De beste crossfit thema’s voor WordPress

Na de beste fitness thema’s en de beste yoga thema’s bespreken we deze week de beste crossfit thema’s voor WordPress in 2017!

5 geweldige crossfit thema’s voor WordPress

#1. Gym ($59)

crossfit thema's

Gym is ideaal voor sportscholen die crossfit aanbieden en andere crossfit-gerelateerde websites. Dit moderne en bijzonder flexibele WordPress thema is uitgerust met een ingebouwde lesrooster functie, waardoor je heel eenvoudig lessen en trainingssessies kunt beheren. Ook is er een speciale sectie voor het toevoegen van activiteiten. Gym is WooCommerce-ready, dus het is ook mogelijk om een webshop aan je website toe te voegen.

Meer info

#2. Crossfit ($59)

crossfit thema's

De naam geeft het al aan: dit thema is perfect voor een crossfit website! Het biedt eenvoudig te beheren secties voor het toevoegen van instructeurs, lessen, locaties en meer. De lesrooster functionaliteit, die gebouwd is met behulp van Ajax, zorgt ervoor dat je verschillende lessen en trainingssessies kunt weergeven. Het Crossfit thema is heel makkelijk op te zetten en is tevens voorzien van een 1-click demo content installer.

Meer info

#3. Olympic (vanaf $39)

crossfit thema's

Olympic is een stijlvol crossfit thema dat wordt geleverd inclusief een evenementen kalender plugin, waarmee je moeiteloos je lessen, roosters en evenementen kunt beheren. Er zijn tevens secties voor diensten, teamleden, sliders en galerijen. De homepage heeft een ‘widgetized’ layout, dus je hoeft alleen maar content widgets naar de juiste plek te slepen om de pagina in te vullen. Daarbij krijg je de beschikking over allerlei custom widgets voor o.a. Twitter en Instagram.

Meer info

#4. Energy ($69)

crossfit thema's

Energy is speciaal ontworpen voor crossfit centers, sportscholen en sportzalen die indruk willen maken met schitterende full-width fotografie. Het WordPress thema biedt een aantrekkelijke responsive layout, een dynamische homepage builder, 2 header designs, verschillende pagina templates, een geavanceerd thema-opties paneel en nog veel meer handige features.

Meer info

#5. Strong ($59)

crossfit thema's

Strong is een flexibel WordPress thema met een moderne layout en gedurfde kleuren. Dankzij de drag & drop opties kun je je website opzetten zonder dat je ook maar één regel code hoeft te typen. Ook biedt dit thema volop mogelijkheden op het gebied van social media integratie, het uploaden van custom logo’s en het genereren van shortcodes. Daarbij krijg je verschillende mooie templates voor je homepage, blog en foto-galerij.

Meer info

 

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.