Alles over WordPress 3.9 Beta 1

WordPress 3.9 komt pas volgende maand uit, maar voor de liefhebbers is er nu al een beta versie beschikbaar. In dit artikel vertellen we wat je allemaal te wachten staat met WordPress 3.9!

WordPress 3.9.1 BETATinyMCE update

TinyMCA, de platformonafhankelijke WYSIWYG editor, is geüpdate. Het geheel ziet er een stuk helderder uit. Een goede verbetering is dat wanneer je een stuk tekst uit een Word document kopieert en plakt, de opmaak van de tekst er een stuk beter uitziet dan voorheen!

Drag-and-drop

Het is nu mogelijk afbeeldingen rechtstreeks in je editor te slepen om ze te uploaden. Makkelijker dan dit wordt het niet!

Makkelijker thema’s browsen

De thema installer is voorzien van een geheel nieuwe manier om door de verschillende WordPress thema’s heen te browsen. Zo wordt het nog leuker om een geschikt thema voor je site uit te kiezen.

Eenvoudiger afbeeldingen bewerken

Met WordPress 3.9 is het een stuk eenvoudiger geworden om afbeeldingen te bewerken die je al gepost hebt.

Live previews van je foto gallerijen

Wanneer je een foto gallerij maakt, kun je deze nu rechtstreeks in de editor bekijken.

Nieuwe playlists

Er zijn nieuwe, mooi vormgegeven playlists beschikbaar voor audio én video.

Help mee om WordPress 3.9 te verbeteren!

Ook WordPress developers kunnen zich verheugen op WordPress 3.9, want ook aan de achterkant zijn er heel veel bestaande functionaliteiten verbeterd en nieuwe functionaliteiten bij gekomen. Benieuwd? Download dan WordPress 3.9 beta 1 en ontdek wat er allemaal is verbeterd. Natuurlijk zijn nog lang niet alle bugjes eruit, dus als je wat tegenkomt tijdens het testen kun je dit doorgeven. Zo kunnen we allemaal helpen om WordPress 3.9 nog beter te maken. En daar plukken we zelf natuurlijk ook de vruchten van!

Geef een reactie