Alles over WordPress 3.9 Beta 1

WordPress support van echte WordPress experts!

Heb jij hulp nodig met je WordPress website? Kan je niet meer inloggen, werkt je website niet meer naar behoren of heb je gewoon even een paar vragen die je wilt stellen aan een echte WordPress expert? Wij helpen je verder!

Onze WordPress developers helpen jou graag met je WordPress website.

Medaille-buddy

Aanpassingen aan je website

Je hebt een WordPress website en je hebt een aantal puntjes waarvan je niet precies weet hoe je deze moet oplossen. Deel ze met ons en wij helpen je!

Onderhoud & Beveiliging

Wij zorgen dat de updates voor WordPress, thema’s & plugins op een veilige manier uitgevoerd worden en beveiligen de website. Backups, updates & problemen oplossen, wij zijn de experts!

Een snelle WordPress website

Is je WordPress site traag en heb je een expert nodig om hem weer aan de praat te krijgen? Wij pakken het voor je op!

Krijg direct support van een WordPress expert via het WordPress ticketsysteem

Met behulp van het ticketsysteem kun je jouw WordPress vraag eenvoudig stellen aan ons. Nadat je de ticket hebt aangemaakt krijg je zo snel mogelijk een reactie van een van onze WordPress experts.

Indien je vraag of probleem eenvoudig op te lossen is dan zal dit direct kosteloos voor je gedaan worden door jouw eigen WordPress buddy. Mocht er wat langer nodig zijn dan schat je WordPress buddy samen met jou in hoeveel strippen er nodig zijn. Nadat jij akkoord bent word je vraag en/of probleem zo snel mogelijk opgelost.

Jouw eigen WordPress buddy helpt je met al je vragen

 • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
 • Kleine vragen worden gratis opgelost
 • Bij grotere vraagstukken wordt er ingeschat hoeveel WP Tickets er nodig zijn om het op te lossen
 • Na aanschaf van de WP Tickets helpt jouw WordPress buddy je zo snel mogelijk verder

Schakel de hulp in van een echte WordPress expert!

Voor al je WordPress vragen hebben wij een oplossing. Onze WordPress buddies helpen je super graag verder om je website precies zo te krijgen zoals jij wilt.

Kies een strippenkaart, maak een ticket aan en bepaal samen met je WordPress buddy hoeveel strippen nodig zijn om de vraag op te lossen (het is ook mogelijk om eerst kosteloos de ticket aan te maken en daarna de strippenkaart te bestellen).

WordPress Support STARTER

5 + 1 gratis | strippenkaart

 • 6x 15 minuten support
 • Inzetbaar voor al je WordPress vragen
 • Persoonlijk contact met een WordPress expert
 • Bepaal zelf het maximaal aantal te besteden tickets

€ 125,-

WordPress Support MEDIUM

10 + 2 gratis | strippenkaart

 • 12x 15 minuten support
 • Inzetbaar voor al je WordPress vragen
 • Persoonlijk contact met een WordPress expert
 • Bepaal zelf het maximaal aantal te besteden tickets

€ 250,-

WordPress Support MEGA

20 + 5 gratis | strippenkaart

 • 25x 15 minuten support
 • Inzetbaar voor al je WordPress vragen
 • Persoonlijk contact met een WordPress expert
 • Bepaal zelf het maximaal aantal te besteden tickets

€ 500,-

Alle klanten van WP handleiding ontvangen zes maanden lang gratis de nieuwe versies van de handleidingen. Hierdoor ben je er zeker van dat je altijd een up-to-date WordPress handleiding in je bezit hebt. De gratis updates gelden niet voor klanten die de WordPress handleiding met 10% korting of meer hebben aangeschaft.

Alle klanten van WP Handleiding ontvangen voordelig 3 maanden lang support voor vragen. Kom je ergens niet uit of staat het niet in de handleiding, stuur ons dan een e-mail (info@wphandleiding.nl) en wij zullen je zo snel mogelijk helpen.

Klanten ontvangen zes maanden lang gratis de nieuwe versie van de WordPress handleidingen. De gratis updates gelden niet voor klanten die de WordPress handleiding met 10% korting of meer hebben aangeschaft.

Er is online veel gratis informatie te vinden over WordPress, echter deze informatie is bijna altijd verouderd. Wij bieden een WordPress handleiding aan tegen een betaalbare prijs waarbij je er zeker van bent dat je zes maanden lang de laatste updates ontvangt. Bovendien bieden wij 3 maanden zeer voordelige support aan zodat je er zeker van bent dat jouw nieuwe website werkelijkheid wordt.

Alle prijzen vermeld op deze website zijn inclusief BTW.

Een kortingscode kun je invoeren door naar je winkelmandje te gaan. Rechts onderin het scherm staat het invoerveld voor de kortingscode.

Alle handleidingen zijn gecertificeerde PDF’s die je kunt openen met een eBook, maar ook met de gratis software van Adobe. De handleidingen zijn dus zowel op eBooks als op computers, laptops, ipads, iphones en macbooks te openen.
Op dit moment zijn de handleidingen nog niet verkrijgbaar in hardcopy versie omdat het WordPress CMS hiervoor te vaak wordt gewijzigd. Een hardcopy versie zal daardoor al snel niet meer te gebruiiken zijn. Dit merk je ook wanneer je een WordPress handleiding boek aanschaft, deze boeken blijven bij de basis (die altijd hetzelfde blijft) en gaan niet in op de nieuwe en meer geavanceerde mogelijkheden van WordPress.

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.