3 BMI calculators voor WordPress

3 BMI calculators voor WordPress

Als je een WordPress website hebt die draait om diëtiek, fitness of gezondheid, dan zijn er tal van handige WordPress plugins die je kunt gebruiken om wat extra functionaliteit aan je site toe te voegen en je bezoekers wat extra’s te bieden. Heb je er bijvoorbeeld al eens aan gedacht om je bezoekers de mogelijkheid te geven om hun BMI (Body Mass Index) via je site te berekenen? In dit artikel bespreken we 3 BMI calculators voor WordPress!

BMI calculators voor WordPress

#1. Easy BMI Calculator

BMI calculators

Zoals de naam al aangeeft, heeft Easy BMI Calculator niet al te veel toeters en bellen. De plugin biedt een shortcode en widget, om een simpele BMI calculator weer te geven op elke gewenste pagina of blogpost. Daarbij heb je de keuze uit verschillende skins, om het uiterlijk van de widget aan je huisstijl en thema aan te passen.

Download

#2. BMI Calculator

BMI calculators

Net als de eerste plugin voegt ook deze een BMI calculator aan je site toe met een shortcode. De B<I Calculator plugin biedt 3 ingebouwde stijlen: material design, Bootstrap en default (de stijl van je thema). Ook zijn er allerlei parameters om de output te customizen.

Download

#3. Weight Loss Tracker

BMI calculators

De Weight Loss Tracker plugin is één van de betere BMI calculators voor WordPress. De gratis versie biedt ongeveer hetzelfde als de twee andere plugins. De premium versie van deze plugin biedt nog veel meer mogelijkheden, zoals een macronutriënten calculator, BMR berekeningen, aanbevolen calorie inname per maaltijd, en foto uploads om een beeld te krijgen van de voortgang. Ook kunnen bezoekers hun heupomvang, taille, beenomvang en andere afmetingen tracken.

Download

Tot slot

Ben je op zoek naar een nieuw WordPress thema dat speciaal is ontwikkeld voor diëtiek, fitness of gezondheid, bekijk dan onze selectie van de beste premium fitness thema’s voor 2017, of kies voor één van de 5 beste crossfit thema’s voor WordPress!

 

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.