WordSesh 5 staat gepland voor 25 juli

WordSesh 5 staat gepland voor 25 juli

Voor de die-hard WordPress fans kan er niets tippen aan het deelnemen aan een WordCamp. Helaas is het niet voor iedereen mogelijk om aan deze evenementen mee te nemen, en dat was dan ook de drijfkracht voor de allereerste WordSesh in 2013. Na een korte hiatus (in 2017 was er geen editie) keert virtuele WordPress conferentie op 25 juli 2018 terug, als een feniks uit de as, om iedereen een kans te geven deel te nemen aan een WordPress conferentie. Neem jij ook deel aan WordSesh 5?

Over WordSesh 5

Het evenement wordt georganiseerd door Brian Richards, oprichter van WPSessions, en een verzameling van verschillende partners. Het programma staat inmiddels online, en net als bij voorgaande evenementen is er ook dit keer weer een enerverende mix van sessies en live podcasts. Het evenement van dit jaar richt zich voornamelijk op consultants en ontwikkelaars.

wordsesh 5

De virtuele conferentie is speciaal opgezet om iedereen de best mogelijke ervaring te bieden en van WordSesh 5 de meest toegankelijke editie tot nu toe te maken. WordSesh 5 zal meerdere manieren bieden voor deelnemers om met sprekers en andere kijkers in contact te komen. In plaats van de T-shirts en buttons die je bij een ‘fysieke’ WordPress conferentie zou verwachten, is er ‘digitale swag’ voor deelnemers beschikbaar gesteld. Het evenement wordt gesponsord door o.a. NinjaForms, WooCommerce, Yoast en LearnDash. Richards moedigt Meetup-organisatoren aan om ‘viewing parties’ te hosten. Zou je ook graag een viewing party willen coördineren, dan kun je contact opnemen via Wordseshlive@gmail.com.

Deelnemen aan WordSesh 5?

Tickets voor de virtuele WordPress conferentie zijn inmiddels beschikbaar en voor $25 te bestellen via de WordSesh website. Wil je met een groep deelnemen, dan betaal je slechts $15 per ticket.

Heb je een eerdere WordSesh moeten missen of is het concept nieuw voor je? Geen paniek! Je kunt de opnames van elke WordSesh uit het verleden op YouTube terugkijken.

 

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.