WordPress updates en beveiliging

WordPress updates en beveiliging

In dit artikel vertellen we waarom de veiligheid van je WordPress site zo belangrijk is, en hoe je je WordPress site zo veilig mogelijk kunt maken.

WordPress updates en beveiliging

Waarom de veiligheid van je WordPress site zo belangrijk is

Je website is het visitekaartje van je onderneming. Als je geen betrouwbare website hebt, dan hebben je bezoekers geen enkele reden om jou te vertrouwen. En vergis je niet, het zijn niet alleen sites met grote bezoekersaantallen die het slachtoffer worden van hackers! Of je nu een blog of een zakelijke website hebt, als je online platform wordt gehacked of aangevallen heb je een groot probleem. Er zijn twee dingen belangrijk bij het beschermen van je site: WordPress updates en beveiliging.

Beveiliging

WordPress biedt talloze beveiligingsplugins die helpen om je online bestanden te beschermen tegen kwaadwillende mensen. Wordfence Security is een gratis plugin (met een optionele premium versie) die een firewall, anti-virus scanner en URL scanner bevat. Een andere goede plugin is WordPress Antivirus; deze scant dagelijks je bestanden op verdachte malware en kwetsbare punten, en geeft een alert of notificatie per e-mail wanneer er iets verdachts wordt gedetecteerd. De WP Security Audit Log plugin houdt een log van alle gebruikers en WordPress activiteit bij. Op die manier kunnen veiligheidskwesties direct geïdentificeerd worden. En zo zijn er nog veel meer gratis en premium beveiligingsplugins voor WordPress.

Updates

Behalve het installeren van beveiligingsplugins is het van essentieel belang dat je drie zaken update: de WordPress installatie, je thema en je plugins. Echter moet je er voor je gaat updaten altijd voor zorgen dat je een backup van je site maakt; soms werken updates namelijk niet zoals het zou moeten, met als gevolg dat je een eerder versie van je site moet herstellen. Daarbij kan het ook zijn dat je een aantal aanpassingen aan je thema of plugin hebt gedaan, die je na het installeren van de update weer opnieuw moet doen.

Het kan best wat tijd en moeite kosten om alle updates bij te houden. Gelukkig hebben we daar een oplossing voor: het WordPress website update pakket.

WordPress-website-updates-supportHet WordPress website update pakket

Met het WordPress website update pakket worden voortdurend de nieuwste WordPress updates en plugin updates op je website geïnstalleerd. Blijkt dat een bepaalde functie na een update ineens niet meer werkt, dan wordt dit kosteloos voor je hersteld. Je hoeft je dus nergens meer zorgen over te maken! Het WordPress website update pakket is verkrijgbaar voor websites (€19,95 per maand) en webshops (€19,95 per maand).

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.