De beste WordPress thema’s voor de zorg

De beste WordPress thema’s voor de zorg

Net als veel andere dienstverlenende professionals is een deel van de professionals in de zorg afhankelijk van hun vindbaarheid om cliënten te werven. Hoewel een goede locatie daaraan kan bijdragen, kan niet iedereen zich die veroorloven. Een goede website kan echter helpen om dit probleem te omzeilen. In dit artikel een aantal van de beste premium WordPress thema’s voor de zorg.

WordPress thema’s voor de zorg

#1. Cosmedical ($49)

WordPress thema's voor de zorg

Cosmedical is een gemakkelijk aan te passen WordPress thema voor medische professionals en dienstverleners in de zorg. Bij aanschaf van dit thema ontvang je een gedetailleerd hulpbestand, alsmede extra features zoals de Slider Revolution plugin. Het thema biedt ingebouwde ondersteuning voor testimonials, team, diensten en meer.

Meer info 

#2. Physiotherapy ($49)

WordPress thema's voor de zorg

Physiotherapy is een niche-specifiek WordPress thema voor fysiotherapeuten. Het thema is voorzien van alle features die een fysiotherapeut maar nodig kan hebben, zoals een werkschema, afspraak formulieren, diensten (specialisaties) en testimonials. Daarnaast krijg je natuurlijk ook alle standaard features die je van een premium thema mag verwachten, zoals galerijen, sliders en blogpagina’s.

Meer info

#3. MedicPlus ($65)

WordPress thema's voor de zorg

MedicPlus is een premium WordPress thema dat speciaal gebouwd is voor projecten die gerelateerd zijn aan de zorg en gezondheid. Het thema biedt 16 homepagina opties, 16 demo sets en 11 header en slider opties. WooCommerce wordt ondersteund, dus je kunt MedicPlus ook gebruiken voor een webshop.

Meer info

#4. Medix ($59)

WordPress thema's voor de zorg

Medix heeft een klassiek design, maar is wel 100% responsive en snel en bevat allerlei chique features. Hierbij kun je denken aan online contactformulieren, een diensten managementsysteem en meer dan 25 handige shortcodes. Dit thema is zeer geschikt voor o.a. therapeuten, tandartsen, huisartsen, kinderartsen en maatschappelijk werkers.

Meer info

#5. Vital ($59)

WordPress thema's voor de zorg

Vital is een responsive, high-definition en retina-ready WordPress thema met een breed scala aan gratis extra’s, waaronder Visual Composer, Massive Addons en Slider Revolution. De vele conceptuele demo’s laten zien dat Vital niet alleen geschikt is voor dienstverleners in de zorg, maar ook voor wellness en beauty.

Meer info

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.