Top 7 WordPress podcast plugins voor 2020

Top 7 WordPress podcast plugins voor 2020

Wil jij podcasts aanbieden op je WordPress website? Dan is een goede podcast plugin zeker geen overbodige luxe. Wij hebben de beste WordPress podcast plugins voor 2020 op een rijtje gezet!

Top 7 WordPress podcast plugins voor 2020

#1. Seriously Simple Podcasting

Seriously Simple Podcasting is een van de meest gebruiksvriendelijke WordPress podcast plugins voor 2020. Gebruikers hebben de mogelijkheid om meerdere shows vanaf dezelfde WordPress website uit te zenden, elk met hun eigen, unieke RSS feed. De plugin biedt ondersteuning voor zowel audio als video podcasting en heeft een eenvoudig configuratieproces, zodat je snel aan de slag kunt. Een ideale oplossing voor beginners!

Meer info

#2. Libsyn Podcasting

Libsyn Podcasting is een bekende podcast hosting oplossing. Libsyn biedt externe cloud hosting, statistieken en custom mobiele apps voor iOS, Android en Windows apparaten. Je hebt al een Libsyn abonnement vanaf $5 per maand, dus het is ook een prima keuze voor beginnende podcasters die niet meteen de hoofprijs willen investeren.

Meer info

#3. Smart Podcast Player

De Smart Podcast Player biedt bijzonder veel features vergeleken met andere WordPress podcast plugins. Hierbij kun je denken aan verschillende weergave instellingen, directe downloads, versneld en vertraagd afspelen en uitgebreide designmogelijkheden. De plugin is te gebruiken vanaf $8,09 per maand (bij een jaarabonnement).

Meer info

#4. Simple Podcast Press

Simple Podcast Press is inderdaad heel simpel als het op de configuratie aankomt: het enige dat je hoeft te doen is je iTunes of SoundCloud URL invoeren, en de plugin doet de rest. Voor elke podcast aflevering wordt een unieke pagina aangemaakt, waar een mobielvriendelijke player aan wordt toegevoegd. Een ideale oplossing voor wie al een podcast heeft op iTunes of Soundcloud en deze graag op zijn WordPress website wil aanbieden.

Meer info

#5. Blubrry PowerPress

Ruim twee jaar geleden schreven we al over Blubrry PowerPress, en de plugin is sindsdien nog veel beter geworden. Naast ondersteuning voor iTunes en Google Play en geïntegreerde HTML5 mediaspelers biedt Blubrry PowerPress ook de Podcast SEO feature, die je helpt om je podcast beter vindbaar te maken in zowel Google als iTunes.

Meer info

#6. Podlove Podcast Publisher

Podlove Podcast Publisher onderscheidt zich van andere WordPress podcast plugins vanwege het flexibele, modulaire templatesysteem. Dit stelt je in staat om zowel het uiterlijk als de functionaliteit van je podcasts aan te passen. Verder profiteer je van gedetailleerde analytics en een HTML5-compatibele mediaspeler met touch support.

Meer info

#7. Buzzsprout Podcasting

Buzzsprout Podcasting is een premium podcasting oplossing met een gratis WordPress plugin. Die plugin heeft veel te bieden, zoals iTunes ondersteuning, HTML5 players, statistieken en een eenvoudige podcast migratie tool.

Meer info

 

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.