WordPress for iOS 12.6.1 nu beschikbaar

WordPress for iOS 12.6.1 nu beschikbaar

WordPress for iOS 12.6.1 is nu beschikbaar in de iTunes App Store. De block editor werd in maart van dit jaar in de mobiele WordPress apps geïntroduceerd, maar de implementatie verstrekte eigenlijk alleen nog de basisfuncties. Nu wordt de interface geleidelijk aan verbeterd en worden er steeds meer mogelijkheden toegevoegd. In versie 12.6.1 hebben zowel de gebruikersinterface als de backend voor statistieken een make-over gekregen.

Statistieken

Veel gebruikers van WordPress for iOS hadden problemen met het bekijken van statistieken. In versie 12.6.1 worden die problemen verholpen. De statistieken zijn nu gecached. Daardoor laden ze niet alleen sneller, ze zijn ook offline te bekijken. De stats lijken nu ook meer op wat je ziet in de Jetpack Stats module. Zo zijn er date selectors toegevoegd, en bevatten de individuele statistieken meer details.

Block editor

Deze update bevat ook een aantal verbeteringen voor de block editor. Zo was er voorheen het probleem waar de instelling om links in een nieuw tabblad te openen, altijd stond uitgeschakeld. Dit is nu opgelost. En wanneer je invalide content in blocks probeert te plaatsen, krijg je nu een foutmelding te zien die duidelijker beschrijft waarom dat niet kan. Gebruikers die foto’s vanuit andere apps op WordPress delen, kunnen dat nu onbeperkt doen. Wanneer een afbeelding niet geüpload kan worden, krijg je hierover meer gedetailleerde informatie te zien in de foutmelding.

Bibliotheken van derden

De WordPress for iOS app kan nu gebruik maken van bibliotheken van derden. Het team heeft een speciale sectie aan de app toegevoegd waar je kunt zien welke partijen dat zijn. Deze is te vinden onder Me > App Settings > About WordPress for iOS > Acknowledgements.

WordPress for iOS 12.6.1 downloaden

WordPress for iOS is gratis beschikbaar en te downloaden via iTunes. Er is tevens een mobiele app voor Android apparaten, alsmede een desktop applicatie. Deze kun je vinden op de WordPress Mobile Apps site. 

 

WordPress for iOS 12.6.1 stats
Statistieken in WordPress for iOS 12.6.1

 

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.