WordPress 4.9.7 is nu beschikbaar

WordPress 4.9.7 is nu beschikbaar

WordPress 4.9.7 is nu beschikbaar. Dit is een beveiligings- en onderhoudsupdate voor alle versies vanaf WordPress 3.7. We raden je dan ook aan om de update zo snel mogelijk te installeren.

WordPress 4.9.7

WordPress versies 4.9.6 en ouder worden getroffen door een media kwestie die een gebruiker met bepaalde rechten mogelijk in staat stelt om bestanden buiten de uploads map te verwijderen.

Er zijn nog 17 andere bugs gerepareerd in WordPress 4.9.7, waaronder:

  • Taxonomie: Verbetering van cache verwerking voor term queries.
  • Posts, Post Types: Verwijder post password cookie bij uitloggen.
  • Widgets: Sta basis HTML tags toe in zijbalk beschrijvingen in Widgets admin venster.
  • Community Events Dashboard: Laat altijd het dichtstbijzijnde WordCamp zien als er een in de planning staat, zelfs als er eerst nog verschillende Meetups plaatsvinden.
  • Privacy: Zorg dat de standaard privacy policy content geen fatale foutmelding veroorzaakt bij het flushen van rewrite regels buiten de admin context.

WordPress 4.9.7 downloaden

WordPress 4.9.7 is hier te downloaden. Je kunt ook naar je WordPress Dashboard gaan en dan naar Updates > Update Now om te updaten naar de nieuwste versie van het content management systeem.

WordPress Website Update Pakket

Wil je je nooit meer zorgen meer hoeven maken over WordPress updates en de veiligheid van je website(s)? Dan is het aanschaffen van het WordPress Website Update Pakket een goede investering. Met dit pakket worden de nieuwste WordPress en plugin updates altijd direct op je website geïnstalleerd. Bovendien worden eventuele functies die na een update niet meer werken, geheel kosteloos voor je hersteld. Wel zo fijn om te weten!

WordPress handleidingen

Omdat er met deze update inhoudelijk niets is gewijzigd aan de functies van het WordPress CMS, zijn alle WordPress handleidingen nog gewoon van toepassing op WordPress 4.9.7. In het geval dat er wel inhoudelijke wijzigingen worden doorgevoerd, zullen wij de WordPress handleidingen vanzelfsprekend controleren en ze indien nodig direct aanpassen.

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.