3 WooCommerce plugins voor retourzendingen

3 WooCommerce plugins voor retourzendingen

WooCommerce maakt het super makkelijk om een eigen webshop te bouwen en te beheren. Maar het is wel belangrijk dat je een goed systeem hebt om retourzendingen af te handelen. Daarom hebben wij drie premium WooCommerce plugins voor retourzendingen voor je geselecteerd!

Lees ook: Tell A Friend plugins voor WooCommerce

3 WooCommerce plugins voor retourzendingen

#1. WooCommerce Product RMA ($49)

Deze plugin biedt je de mogelijkheid om een systeem op te zetten waarmee je klanten moeiteloos vanuit de webshop met je kunnen communiceren en een retourzending kunnen verzoeken. Klanten kunnen hun gekochte producten terugsturen en deze laten vervangen of hun geld terugkrijgen, binnen een door jou gespecificeerde tijdslimiet. Het is tevens mogelijk voor klanten om foto’s te uploaden, bijvoorbeeld als zij een beschadigd product hebben ontvangen. Met de nieuwe versie van de plugin kan de retourfunctie ook worden gebruikt door klanten die (nog) geen account hebben aangemaakt.

Meer info

#2. Warranties and Returns ($35)

Dit is een van de meest geavanceerde WooCommerce plugins voor retourzendingen. De interface is zeer intuïtief en biedt je de mogelijkheid om een onbeperkt aantal garanties aan je producten toe te voegen. Klanten hoeven niet eens ingelogd te zijn om een retourzending in te dienen; hun e-mailadres en bestelnummer is voldoende. Je kunt gebruik maken van het standaard garantieformulier, of zelf een custom formulier aanmaken.

Meer info

#3. WooCommerce Warranties and Returns ($16)

Met deze plugin kunnen je klanten hun producten eenvoudig ruilen of retourneren door op hun account in te loggen en naar de bestelgeschiedenis pagina te gaan. Elke bestelling is daar voorzien van een formulier dan ze kunnen invullen en terugsturen. Het is mogelijk om een apart e-mailadres voor retourzendingen in te stellen, en de garantie voor elk product afzonderlijk te configureren. Omdat vragen omtrent garanties en retourzendingen in de backend met badges gemarkeerd worden, is het voor de admin die deze moet afhandelen heel makkelijk om het overzicht te bewaren.

Meer info

Lees ook: Gratis verzending aanbieden in je WooCommerce shop?

 

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.