Tell a Friend Plugins voor WooCommerce

Tell a Friend Plugins voor WooCommerce

WooCommerce maakt het makkelijker dan ooit tevoren om je eigen webshop op te zetten. Maar als je succes wilt hebben, zul je natuurlijk wel wat aan promotie moeten doen. Het mooiste is als je je bestaande klanten kunt gebruiken om nieuwe klanten naar je webshop te trekken. Dat scheelt jou namelijk een hoop tijd en moeite! Met de onderstaande Tell a Friend plugins voor WooCommerce kun je je bestaande klanten aanmoedigen om jouw links met hun vrienden te delen! 

5 Tell a Friend Plugins voor WooCommerce

Refer A Friend for WooCommerce (gratis)

Met de gratis Refer a Friend for WooCommerce plugin kunnen je bezoekers ‘coupons’ verdienen als ze hun unieke links naar jouw webshop met anderen delen.

Meer info

Sponsor a Friend ($20)

De Sponsor a Friend plugin is één van de betere Nodig-een-Vriend-Uit plugins die coupons creëert, niet alleen voor de mensen die jouw website aanbevelen maar ook voor hun vrienden.

Meer info

ReferralCandy (gratis)

ReferralCandy is een WooCommerce plugin die werkt middels een beloningssysteem. Elke keer dat een klant iets koopt, ontvangt hij een coupon die hij met vrienden kan delen. Wanneer één van die vrienden iets bij je koopt, krijgt de eerste klant een beloning.

Meer info

WooCommerce Multilevel Referral Plugin ($25)

Met de Multilevel Referral Plugin kunnen je bezoekers ‘store credit’ opbouwen wanneer ze mensen naar jouw webshop doorverwijzen. Je kunt bepaalde producten uitsluiten, een kredietlimiet instellen, en een log van verdiende kredieten bekijken.

Meer info

Affiliates WooCommerce Integration Light (gratis)

Deze plugin integreert Affiliates met WooCommerce. Wanneer je iets verkoopt, worden er automatisch verwijzingen voor je affiliates gecreëerd. Je kunt een commissie ratio instellen, zodat je affiliates beloond worden met een doorverwijzing gebaseerd op een percentage van de netto opbrengst van de verkoop.

Meer info

Lees ook onze 10 tips om je WooCommerce shop te verbeteren!

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.