2 WooCommerce plugins voor uitverkochte producten

uitverkochte producten

Als je WooCommerce shop goed loopt, kan het natuurlijk altijd voorkomen dat er producten uitverkocht raken. Aan de ene kant is dat een goed teken (het laat zien dat je shop goed loopt!), maar aan de andere kant wil je je bezoekers ook niet teleurstellen. Het is sowieso slim om je bezoekers te laten weten welke producten er uitverkocht zijn. Doe je dat niet, dan kunnen je klanten tijdens het checkout proces tegen problemen aanlopen, en dat zorgt voor frustraties die makkelijk voorkomen hadden kunnen worden. Gelukkig zijn er verschillende WooCommerce plugins waarmee je je bezoekers direct kunt laten zien welke producten er op voorraad zijn en welke niet (meer). In dit artikel bespreken we er twee WooCommerce plugins voor uitverkochte producten.

WooCommerce plugins voor uitverkochte producten

Woo Out of Stock Products

De gratis Woo Out of Stock Products plugin geeft een standaard ‘Out of Stock’ overlay weer bij de uitverkochten producten in je WooCommerce shop. Het is ook mogelijk om zelf een ‘Out of Stock’ afbeelding te ontwerpen en te uploaden.

 

uitverkochte producten

Download Woo Out of Stock Products

WooCommerce Sold Out Badge

Met deze premium WooCommerce plugin kun je custom ‘sold out’ badges voor je webshop ontwerpen. Je kunt allerlei elementen aanpassen, waaronder de achtergrondkleur, tekstkleur, transparantie. Dankzij de handige Drag & Drop interface is het positioneren van de badges een fluitje van een cent.

 

uitverkochte producten

Download WooCommerce Sold Out Badge

Tot slot 

Het labelen van uitverkochte producten is een goede manier om je WooCommerce shop te verbeteren. Wil je weten wat je nog meer kunt doen om je webshop te optimaliseren? Lees dan ook eens onze artikelen over het toevoegen van een cadeauverpakking optie en het verbeteren van de verzending en levering van je WooCommerce shop. In de komende week zullen we nog meer tips en tricks plaatsen – net op tijd om van de feestdagen te kunnen profiteren!

 

 

Geef een reactie