5 WooCommerce Payment Gateways voor WordPress

5 WooCommerce Payment Gateways voor WordPress

De Payment Gateway is één van de belangrijkste aspecten van een webshop. Payment Gateways moeten niet alleen gebruiksvriendelijk zijn, maar ook veilig; zijn ze dat niet, of zien ze er niet betrouwbaar uit, dan zouden je bezoekers wel eens van hun aankoop af kunnen zien. Bij het selecteren van een geschikte Payment Gateway is het belangrijk om rekening te houden met waar je bezoekers vandaan komen; als je uitsluitend klanten in Nederland hebt, dan zijn iDeal en PayPal eigenlijk wel voldoende. Maar als je bijvoorbeeld ook klanten uit bijvoorbeeld de Verenigde Staten bediend, dan is het de moeite waard om hen de mogelijkheid te bieden om met hun creditcard te betalen. In dit artikel bespreken we een aantal betrouwbare opties op het gebied van WooCommerce Payment Gateways voor WordPress.

De beste Payment Gateways voor WooCommerce

#1. MIGS Woocommerce Pro ($29)

MIGS staat voor “Mastercard Internet Gateway Service.” En ondanks de naam ondersteund deze plugin ook alle andere grote creditcards! MIGS WooCommerce Pro biedt een veilig betaalsysteem dat ondersteuning biedt voor Merchant Server en Hosted Server. Bovendien is de plugin heel eenvoudig te installeren en te configureren.

Meer info

#2. Innovative Payment Gateway for WooCommerce ($39)

Innovative Gateway Solutions biedt je een veilige oplossing voor het ontvangen van betalingen met o.a. Visa, MasterCard, American Express, Diner’s Club en JCB. Het betaalsysteem is voorzien van geavanceerde screening tools, zodat jij en je klanten optimaal beschermd zijn tegen frauduleuze transacties.

Meer info

#3. QuickBooks ($39)

QuickBooks biedt een simpele, snelle en kosten-efficiënte oplossing voor het accepteren van creditcardbetalingen door kleine ondernemingen. Om van de QuickBooks plugin gebruik te kunnen maken moet je WordPress site wel over een SSL certificaat beschikken, maar dat spreekt voor zich wanneer je betalingen verwerkt.

Meer info

#4. Payment Express PXPost Gateway for WooCommerce ($29)

Payment Express is één van de meest populaire en gebruiksvriendelijke Payment Gateways voor WordPress en biedt ondersteuning voor alle grote creditcards. Daarbij is de plugin heel makkelijk te installeren en te configureren; je kunt al binnen 5 minuten ready to go zijn!

Meer info

#5. Privat24 ($29)

Ook Privat24 is een makkelijke Payment Gateway oplossing voor WooCommerce websites, speciaal ontwikkeld voor het accepteren van betalingen via PrivatBank. Het is momenteel één van de meest gebruikte systemen in de Oekraïne en Rusland. Om van de betaalservice gebruik te kunnen maken moet je je wel registreren bij Privat24.

Meer info

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.