WordCamp Europe is uitgesteld tot 2021

WordCamp Europe is uitgesteld tot 2021

WordCamp Europe 2020 in Porto, dat gepland stond voor 4 – 6 juni, is officieel geannuleerd. De organisatie gebruikte de term ‘uitgesteld’ omdat het evenement op een andere datum op dezelfde plek zal plaatsvinden… echter zal dat waarschijnlijk pas in juni 2021 zijn. De reden dat WordCamp Europe is uitgesteld tot 2021: de toenemende onzekerheid van de impact van COVID-19. Mensen die reeds tickets voor het evenement hadden gekocht, krijgen automatisch hun geld terug. De meeste luchtvaartmaatschappijen en hotels stellen zich vooralsnog vrij flexibel op, dus hopelijk valt ook daar een regeling mee te treffen.

Uitgesteld tot 2021

Op de officiële WordCamp Europe website werd een verklaring gepubliceerd:

Het valt ons zwaar om aan te kondigen dat WordCamp Europe is uitgesteld tot 2021.

De beslissing om WCEU 2020 uit te stellen was allesbehalve gemakkelijk, gezien alle leden van de organisatie zeer betrokken zijn bij het evenement, maar het was een unaniem besluit.

Als gemeenschap hebben we, na het zorgvuldig monitoren van de internationale situatie, het advies van organisaties zoals de World Health Organization en WordPress Community Support (aka WordCamp Central), en de zorgen binnen onze gemeenschap, besloten dat het in-person evenement dat wij voor ogen hadden – een divers, inclusief, leuk en educatief evenement – onmogelijk is in de huidige omstandigheden.

Ticket restituties

Alle betaalde WCEU 2020 tickets zullen automatisch worden terugbetaald middels dezelfde betalingsmethode die werd gebruikt om het ticket te kopen. Je hoeft geen handmatig restitutieverzoek in te dienen. Afhankelijk van je bank kan het tot 15 dagen duren voordat het bedraf op je rekening staat. Hou er rekening mee dat als je je ticket langer dan 180 dagen geleden via PayPal hebt gekocht, het langer kan duren om het bedrag terug te storten, maar het wordt zo snel mogelijk afgehandeld.

Hotels en vluchten

Gelieve je hotel en vluchten te annuleren als dat mogelijk is. WordCamp Central heeft deze brief ter beschikking gesteld om de omstandigheden uit te leggen. Deze kan helpen als je problemen hebt om het geld voor je vlucht en/of hotel zonder extra kosten terug te krijgen.

 

 

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.