Eerste batch tickets WCEU 2019 na 3 uur uitverkocht

Eerste batch tickets WCEU 2019 na 3 uur uitverkocht

Op maandag 1 oktober werd de eerste batch tickets voor WordCamp Europe 2019 vrijgegeven. Alle 250 standaard WCEU 2019 tickets waren al na 3 uur en 9 minuten uitverkocht.

Over WCEU 2019

Deze zomer maakten we al bekend dat het evenement in Berlijn zal worden gehouden, niet in de laatste plaats door de sterke WordPress community in die regio. Berlijn is een internationale en diverse stad, die ook nog eens heel toegankelijk is voor mensen die de conferentie willen bezoeken.

WCEU 2019 zal van 20 tot en met 22 juni plaatsvinden in het Estrel Hotel and Congress Center. De venue heeft een capaciteit van 12.000 man en kan beide conferentiedagen, de Contributor Day én de after party hosten. Bezoekers die tijdens de conferentie in het Estrel Hotel willen verblijven kunnen korting krijgen. De lokale organisatieleider, Bernhard Kau, zegt dat zijn team momenteel rekent op 2.500 tot 3.000 bezoekers.

Een ticket biedt je:

  • Toegang tot de tweedaagse conferentie
  • Lunch, koffie en snacks
  • Toegang tot de after party
  • De mogelijkheid om deel te nemen aan de Contributor Day
  • Een gratis WCEU 2019 T-shirt

Volgende batch tickets

De voorgaande zes edities van WCEU (in Leiden, Sofia, Sevilla, Wenen, Parijs and Belgrado) waren zo succesvol dat het inmiddels wordt beschouwd als een niet-te-missen evenement in de WordPress wereld. Hoewel de eerste batch standaard tickets in een recordtijd waren uitverkocht, betekent dat niet dat je geen kans meer hebt om WCEU 2019 te bezoeken. De volgende batch standaard tickets zal op woensdag 3 oktober beschikbaar worden gesteld.

Meer weten over WCEU 2019?

Wil je op de hoogte blijven van updates, ga dan naar de WCEU 2019 website en schrijf je in voor de nieuwsbrief. Je kunt ook de officiële WCEU Twitter account volgen als je wil weten wanneer de volgende batch in de verkoop gaat.

 

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.