Virtual Assistant plugin voor WordPress

Virtual Assistant plugin voor WordPress

De meeste mensen zijn inmiddels al gewend geraakt aan Siri, Alexa, Google Now of Cortana. Maar wist je dat het ook mogelijk is om spraakcommando’s aan je WordPress website toe te voegen? Dit kun je heel gemakkelijk doen met behulp van de Virtual Assistant plugin.

Over de Virtual Assistant plugin

De Virtual Assistant plugin kan onder andere tekst voorlezen, items aan het winkelwagentje toevoegen en Google zoekopdrachten uitvoeren. Je bepaald zelf welke spraakcommando’s je wil dat de virtuele assistent op je website uitvoert. In de backend kan een onbeperkt aantal spraakcommando’s worden aangemaakt. Je kunt de stem, instructies, kleuren en andere instellingen gemakkelijk aanpassen. De plugin is geschikt voor gebruik op internationale websites; Virtual Assistant biedt ondersteuning voor vrijwel alle talen.

virtual assistant plugin

Een aantal voorbeelden van spraakcommando’s

Scroll up
Scroll down
Scroll middle
Scroll top
Scroll bottom
Scroll to element
Go to new tab
Add product to cart
What time is it?

virtual assistant plugin

Enkele belangrijke vereisten

Een virtuele assistent op je eigen WordPress site is natuurlijk geweldig, maar er zijn wel een aantal vereisten waar je rekening mee moet houden als je van deze plugin gebruikt wilt maken:

  • De werking van de plugin is alleen gegarandeerd op https sites. Als je nog geen SSL-certificaat hebt, raden we aan deze zo snel mogelijk te installeren. In dit artikel kun je lezen waarom dat zo belangrijk is.
  • De plugin is getest met de laatste versies van Firefox, Safari en Opera en werkt goed, echter kan optimale functionaliteit vooralsnog alleen worden gegarandeerd in Google Chrome.
  • Spraak wordt met behulp van de webkit SpeechRecognition naar tekst omgezet, dus een actieve internetverbinding is vereist.

Interesse in de Virtual Assistant plugin?

De Virtual Assistant plugin kost nu tijdelijk €29 (normaal €39) en is verkrijgbaar via CodeCanyon. De plugin wordt geleverd inclusief uitgebreide documentatie en zes maanden support van ontwikkelaar BestBug.

 

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.