Responsive WordPress Auction Theme, een veiling thema voor WordPress

Responsive WordPress Auction Theme, een veiling thema voor WordPress

Veiling websites zoals eBay en Marktplaats zijn razend populair. Ze bieden mensen de mogelijkheid om unieke items online te kopen. In dit artikel bespreken we het Responsive WordPress Auction Theme, een veiling thema waarmee je zelf veilingen op je eigen WordPress site kunt hosten!

Over het veiling thema

Responsive WordPress Auction Theme transformeert jouw WordPress website in een echte veiling-website. Men kan zowel fysieke als digitale producten verkopen. Het werkt direct out-of-the-box, zonder dat je extra plugins hoeft te installeren. Het thema heeft een responsive ontwerp en biedt ondersteuning voor meerdere payment gateways, waaronder iDeal, PayPal en Skrill.

veiling thema

Bezoekers kunnen op verschillende manieren naar items zoeken, ook op postcode of binnen een gegeven radius. Het thema biedt je de mogelijkheid om een premiepercentage te rekenen voor elk item dat via jouw website verkocht wordt. Je kunt tevens provisie rekenen voor featured items. Je kunt een verlooptermijn voor elk item instellen, en gebruikers de mogelijkheid bieden om ‘virtueel geld’ te kopen om mee te betalen. Er is tevens een ingebouwde privé chat functionaliteit.

veiling thema

Belangrijkste features

  • Veilingen: De veilingen zijn in feite custom posts. Het is heel makkelijk om vanuit de WordPress admin o.a. nieuwe veilingen toe te voegen, categorieën toe te wijzen en prijzen in te stellen.
  • Veiling Tools: Het thema ondersteund meerdere veiling tools, zoals een startprijs en een koop-nu prijs. Gebruikers kunnen direct beginnen met bieden zodra ze een account op je site hebben aangemaakt.
  • Plug & Play: Het thema werkt direct na installatie. Je hebt geen extra plugins of andere scripts nodig om je veiling website te runnen.
  • Onbeperkte ondersteuning: Bij aankoop van het thema krijg je levenslange ondersteuning voor het geval je ergens tegen aan loopt bij het installeren of gebruiken van het thema.

veiling thema

Het Responsive WordPress Auction Theme is ontwikkeld door SiteMile.com en is verkrijgbaar vanaf $69.

 

Lees ook: Zo integreer je je Etsy shop met WordPress!

 

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

 • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
 • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
 • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.