Useful Links Collections plugin voor WordPress

Useful Links Collections plugin voor WordPress

Er is ontzettend veel mogelijk met WordPress. Behalve websites en webshops kun je bijvoorbeeld ook een eigen online directory of startpagina met gecategoriseerde links opzetten. Daar zijn speciale WordPress thema’s voor gemaakt (lees ook De beste WordPress thema’s voor een online directory). Maar het kan ook zo zijn dat je de bezoekers van je website gewoon een mooi overzicht wilt bieden van relevante links. Dat kun je natuurlijk op de ouderwetse manier doen, door een ‘Links’ pagina aan te maken en hier handmatig alle linkjes in te zetten. Maar als je het professioneel wilt aanpakken kun je kunt het beter doen met Useful Links Collections! Useful Links Collections is een commerciële plugin die je de mogelijkheid biedt om een zeer elegante, dynamische lijst van je favoriete links en/of bookmarks te creëren, en deze met je publiek te delen.

Over Useful Links Collections

useful links

Useful Links Collections is responsive plugin die gebouwd is met Ajax en het heel makkelijk maakt om nieuwe links toe te voegen aan je lijsten. Bezoekers kunnen je links filteren op categorie en live zoekopdrachten uitvoeren. Op de statistieken pagina kunnen webmasters gemakkelijk zien welke links de meeste likes en kliks hebben gekregen.

useful links

Ook wat betreft het uiterlijk van de dynamische lijsten heb je volop mogelijkheden. Je hebt de keuze uit verschillende layouts, zoals Default, Inverse, Minimal en Flat. De layout is ook eenvoudig naar je persoonlijke wensen en behoeften aan te passen. Ook is het mogelijk om de standaard favicons te vervangen door je eigen afbeeldingen (eenvoudig te uploaden) of door iconen uit de uitgebreide font icons collectie.

Interesse in Useful Links Collections?

Een goede zoekfunctie is van essentieel belang voor de gebruiksvriendelijkheid van je website, en vooral als je grote hoeveelheden links hebt dan is Useful Links Collection zeker een aanrader. De Useful Links Collections plugin kost $16 en is verkrijgbaar via CodeCanyon.

 

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.