De beste WordPress thema’s voor een online directory

De beste WordPress thema’s voor een online directory

Of je nu een online directory wilt bouwen voor lokale vacatures, diensten, restaurants, evenementen of iets anders, het juiste WordPress thema is van essentieel belang. In dit artikel bespreken we de 5 beste WordPress thema’s voor een online directory in 2017!

WordPress thema’s voor een online directory

#1. DirectoryEngine (vanaf $89)

online directory

DirectoryEngine is een aantrekkelijk uitziend en responsive WordPress thema dat, mede dankzij de ‘walkthrough guide,’ ook nog eens supermakkelijk te customizen is. Je kunt custom layouts bouwen met behulp van unieke modulaire content blokken die je naar elke gewenste plek toe kunt slepen. Je hoeft dus geen programmeur te zijn om een goed werkende online directory in WordPress te bouwen!

Meer info & download

#2. Listable ($85)

online directory

Listable heeft een professioneel uitziend ontwerp en is geschikt voor zowel lokale als globale online directories. Vermeldingen kunnen via zowel de frontend als backend formulieren worden ingevoerd. Dit thema biedt ook verschillende manieren om geld te verdienen met je online directory; zo kun je bijvoorbeeld een kleine vergoeding rekenen voor een vermelding, of een percentage van een reservering vragen die via jouw directory is gemaakt.

Meer info & download

#3. Vantage (gratis)

online directory

Vantage is een veelzijdig online directory thema dat eindeloos veel mogelijkheden biedt. Dankzij de intuïtieve drag & drop interface heb je de volledige controle over hoe de layouts van je pagina’s eruit komen te zien. Het thema biedt PayPal ondersteuning, evenals de mogelijkheid om meerdere payment gateways toe te voegen. Dan heb je ook nog eens de beschikking over meer dan 50 widgets. En dat voor een gratis thema!

Meer info & download

#4. Listify ($59)

online directory

Listify bevat tal van gratis plugins om de functionaliteit van je online directory website uit te breiden. Hierbij kun je denken aan reviews, favorieten, labels, statistieken en meer. Listify werkt met geolocation technologie, zodat je bezoekers alleen de vermeldingen te zien krijgen die voor hen belangrijk zijn. Het thema biedt je de mogelijkheid om je site exclusief beschikbaar te maken voor betalende gebruikers, maar je kunt ook je site voor iedereen toegankelijk maken en inkomsten binnenhalen door middel van advertenties.

Meer info & download

#5. YellowPages (vanaf $99)

online directory

YellowPages is in feite een child thema van het online directory thema Directory. Het is een perfect WordPress thema voor zakelijke directories, en beschikt over tal van handige features. Hierbij kun je denken aan een Google Maps integratie, categorie iconen, ratings en reviews, e-mail notificaties, een geavanceerde zoekfunctie en nog veel meer.

Meer info & download

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.