Unieke bedankpagina’s per WooCommerce product voor WordPress

WooCommerce maakt het heel gemakkelijk om je winkel online te zetten en fysieke of digitale producten te verkopen. Bovendien zijn er allerlei handige premium extensies verkrijgbaar, waardoor je nog meer functionaliteiten aan je website kunt toevoegen. Eén van de premium extensies is de Custom Thank You Pages Per Product Plugin.

 

Deze plugin biedt je de mogelijkheid om een bedankpagina te specificeren voor elk product dat je verkoopt. Heeft een klant meerdere producten gekocht, dan wordt hij automatisch doorverwezen naar de default bedankpagina. Je kunt linken naar custom WordPress pagina’s of pagina’s buiten je website. Je kunt de plugin gebruiken om upsell pagina’s voor bepaalde producten te maken, nieuwe leden een custom link te sturen, of nieuwe klanten naar een download pagina te verwijzen. Ook als je je klanten een bonus wilt geven omdat ze een specifiek product bij je hebben aangeschaft, dan biedt de Custom Thank You Pages Per Product Plugin uitkomst.

Kortom, deze premium plugin biedt volop mogelijkheden. En voor een prijs van slechts 6 dollar is dat nog helemaal zo gek nog niet!

Bekijk ook: 10 fantastische WooCommerce Thema’s voor WordPress

 

Deze plugin is alleen nog beschikbaar indien je ook gebruikt maakt van de WPBakery visual composer. Deze plugin is hier te vinden.

Geef een reactie