De beste gratis WooCommerce plugins in 2022

De beste gratis WooCommerce plugins in 2022

Zoals je kon lezen in onze blogpost over interessante WordPress statistieken in 2022, draait bijna 28% van alle webshops op het World Wide Web op WooCommerce. Reden genoeg om de beste gratis WooCommerce plugins in 2022 even op een rijtje te zetten!

5 van de beste gratis WooCommerce plugins in 2022

#1. Checkout Field Editor for WooCommerce

Dit is een van de betere gratis WooCommerce plugins voor het personaliseren en optimaliseren van de checkout pagina. Je kunt de standaard checkout velden verwijderen, bewerken, aanvullen en ordenen met een gebruiksvriendelijke drag & drop functie.

Meer info

#2. TI WooCommerce Wishlist

Deze gebruik ik zelf ook op een aantal van de WooCommerce shops die ik beheer. Bezoekers kunnen de producten waar ze interesse in hebben op hun persoonlijke wensenlijstje bewaren. Ook kunnen ze hun wensenlijstje delen met anderen, wat weer meer webverkeer kan genereren.

Meer info

#3. Booster for WooCommerce

Deze plugin bevat meer dan 100 WooCommerce add-ons voor het optimaliseren van je WooCommerce shop. Dankzij de modulaire architectuur is het mogelijk om alleen de functies die je nodig hebt in te schakelen, zodat je WordPress website niet onnodig traag wordt.

Meer info

#4. Acowebs Product Labels For Woocommerce

Hiermee kun je handige product labels en sale badges toevoegen aan producten of aan productgroepen of categorieën. Waar de standaard WooCommerce labels niet zoveel opties bieden, heb je hiermee volop mogelijkheden om de labels en badges aan de stijl van je webshop aan te passen. Wat ik erg prettig vind aan deze plugin is dat je ook de positie van een badge kunt bepalen. Zo kon ik bij een online boekwinkel voorkomen dat de badges over de titel of auteur van het boek heen vielen.

Meer info

#5. Leave at Door

Dit is een van de gratis WooCommerce plugins die werd gelanceerd tijdens de coronapandemie. Hij speelde in op de behoefte aan contactloze bezorging tijdens de lockdowns – er wordt een optioneel selectievakje voor contactloze bezorging boven de bestelknop op de checkout pagina toegevoegd. Hoewel we natuurlijk allemaal hopen dat er geen lockdowns meer hoeven te komen, is het wel een optie die door klanten gewaardeerd zal worden.

Meer info

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.