6 Store Locator plugins voor WordPress

6 Store Locator plugins voor WordPress

Als je een bedrijf met één of meerdere fysieke vestigingen hebt, is het belangrijk dat mensen die vestigingen moeiteloos kunnen vinden. Om hen daarbij te helpen is het een goed idee om een Store Locator aan je WordPress website toe te voegen. Deze 6 Store Locator plugins voor WordPress maken dat heel eenvoudig voor je!

6 Store Locator plugins voor WordPress

#1. Store Locator Plus for WordPress (gratis)

store locator plugins

De Store Locator Plus plugin is een soort zakelijke directory, waarmee je al je vestigingen op een kaart weer kunt geven. De plugin is helemaal naar je wensen en behoeften aan te passen, en er zijn verschillende premium add-ons verkrijgbaar om de functionaliteit uit te breiden.

Meer info

#2. Responsive Store Locator plugin for WordPress ($24)

store locator plugins

Met deze premium plugin kun je eenvoudig een Store Locator voor je WordPress site creëren. Dit stelt je bezoekers in staat om nabijgelegen vestigingen te vinden, of vestigingen die in de buurt van een custom locatie zitten. Dankzij de Import Tool kun je binnen enkele seconden meerdere vestigingen toevoegen.

Meer info

#3. Leaflet Maps Marker (gratis)

store locator plugins

Met de gratis Leaflet Maps Marker plugin kun je zowel locaties als routebeschrijvingen op je website zetten. Je hebt de keuze uit meer dan 1000 gratis aanpasbare iconen van de Maps Icons Collection. Deze kun je in nette lagen weergeven, op meerdere kaarten en zelfs in augmented reality browsers.

Meer info

#4. WP Store Locator (gratis)

store locator plugins

WP Store Locator is een gratis plugin waarmee je een onbeperkt aantal vestigingen kunt beheren. Daarbij kun je allerlei extra details toevoegen aan winkels, zoals een beschrijving, het telefoonnummer, e-mailadres, en openingstijden. Met de Geolocation API kun je de huidige locatie van de gebruiker vinden, en op basis daarvan nabijgelegen vestigingen tonen.

Meer info

#5. Locatoraid (gratis of premium vanaf $79)

store locator plugins

Locatoraid is een lichtgewicht, gebruiksvriendelijke Store Locator voor bedrijven die hun bezoekers hun winkels, dealers, hotels, restaurants, producten of andere soorten locaties willen laten vinden. Je kunt gebruik maken van verschillende filters, en de resultaten per stad groeperen. Met de premium versie kun je locaties ‘in bulk’ toevoegen en updaten.

Meer info

#6. VO Store Locator (gratis)

store locator plugins

Deze responsive Store Locator plugin biedt een interactieve kaart met de mogelijkheid om een onbeperkt aantal vestigingen toe te voegen. De kaart is heel makkelijk te bewerken met de WYSIWYG interface; zo kun je o.a. het lettertype, de kleuren van de pinnetjes en de achtergronden aanpassen.

Meer info

Ook handig voor als je onderneming één of meerdere fysieke vestigingen heeft: de lokale SEO checklist!

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.