De 5 beste slider thema’s voor 2018

De 5 beste slider thema’s voor 2018

Eerder schreven we al over een aantal belangrijke WordPress trends die je voor het einde van het jaar moet omarmen. Er is echter nog een trend die we in dat artikel niet behandeld hebben, en dat zijn sliders. We zien de laatste tijd allerlei verschillende slider variaties opduiken: basic afbeelding-sliders, carrousel sliders, geanimeerde 3D sliders, video sliders… Het is hierbij belangrijk om rekening te houden met het feit dat sommige WordPress thema’s sliders beter implementeren dan andere WordPress thema’s. De thema’s in deze lijst behoren tot de beste slider thema’s voor 2018!

WordPress slider thema’s

#1. Bridge ($60)

slider thema's

Bridge heeft niet alleen elke slider optie die je je maar kunt wensen, maar ook alle denkbare aanpassingsthema’s. Dit thema heeft maar liefst 25 live demo’s om te bewijzen dat je er werkelijk alles mee kunt doen. Bridge is gebundeld met de Slider Revolution plugin, waarmee je video sliders, carrousel sliders en zelfs geanimeerde 3D foto sliders kunt creëren. Zeker de moeite waard om te bekijken!

Meer info

#2. Travis Photography ($59)

slider thema's

Travis Photography is een schitterend slider thema met full-page sliders. De homepagina wordt van top tot teen gedomineerd door een slider die je bezoekers in staat stelt om zonder afleiding van foto naar foto te navigeren. Het is een uitstekend thema voor een foto portfolio. Je krijgt de beschikking over 18 verschillende ingebouwde stijlen, met slider galerijen, carrousel sliders en nog veel meer. Een perfect thema voor wie foto’s, kunstwerken of andere afbeeldingen in een minimalistisch design wil tonen.

Meer info

#3. Clean ($59)

slider thema's

Zoals de naam al doet vermoeden gaat het hier om een minimalistisch WordPress thema. Clean is 100% responsive en ideaal voor blogs en online magazines, met een unieke post slider bovenaan de pagina. Als je opvallende afbeeldingen of pakkende koppen te delen hebt, zullen je blogposts het heel goed doen met dit thema. Dit thema is compatibel met WooCommerce en dus ook geschikt om producten te verkopen.

Meer info

#4. SocialNow ($59)

slider thema's

Op zoek naar een modern WordPress thema met meerdere sliders? Dan is SocialNow zeker het bekijken waard. Met name de homepagina is heel gaaf; er wordt één blogpost tegelijk gehighlight, en de titels van de andere blogposts in de slider worden in een 4-koloms layout onderaan geplaatst. Dit presteert vaak beter dan traditionele sliders, waarbij bezoekers niet weten wat er nog meer in de slider verborgen zit.

Meer info

#5. Ronneby ($49)

slider thema's

Ronneby heeft een creatief design waarmee het zich direct van andere slider thema’s weet te onderscheiden. Het thema, dat WooCommerce ondersteuning biedt, is heel flexibel en biedt talloze slider types en opties. De sliders hebben gelikte animaties, aanpasbare afmetingen en bieden heel veel ‘finishing touches.’ Een uitstekend thema voor designers en creatievelingen.

Meer info

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.