Top 5 premium PDF plugins voor WordPress

Top 5 premium PDF plugins voor WordPress

Wil je je bezoekers de mogelijkheid bieden om ebooks, artikelen, tickets, productlijsten of andere zaken als pdf-bestand te downloaden? Dan is een goede PDF plugin van essentieel belang voor een optimaal gebruiksgemak. In dit artikel bespreken we de 5 beste premium PDF plugins voor WordPress!

PDF plugins voor WordPress

#1. PDF Viewer for WordPress ($17)

Met de PDF Viewer for WordPress plugin kun je PDF-bestanden op je WordPress website weergeven zoals Adobe Reader dat doet. Gebruikers hebben allerlei opties, zoals printen, downloaden zoomen, delen, enzovoorts. De plugin is 100% responsive, wat betekent dat je PDF-bestanden zich moeiteloos aan elk schermformaat zullen aanpassen. Dankzij de vele aanpassingsmogelijkheden kun je de look en feel van de interface perfect integreren met je thema.

Meer info & download

#2. WordPress PDF Viewer and Embed ($16)

WordPress PDF Viewer and Embed is een uitgebreide PDF-management plugin. Gebruikers hebben de mogelijkheid om je PDF-bestanden te printen, te downloaden, te delen of in presentatie-modus te bekijken. Elke optie kan via de shortcode (die automatisch wordt gegenereerd met de Shortcode Button) worden ingeschakeld of uitgeschakeld. Omdat je de breedte van je bestanden zowel in percentages als in pixels kunt invoeren, kun je de plugin helemaal responsive maken.

Meer info & download

#3. DK PDF Generator ($19)

Met de DK PDF Generator kun je eenvoudig PDF-bestanden van je WordPress content creëren. Dat kan niet alleen met pagina’s en blogposts, maar ook met custom post types. Je kunt ook omslagafbeeldingen en een inhoudsopgave maken, inclusief interactieve linkjes naar je PDF-bestanden. Bovendien biedt de maker van de plugin een uitstekende support.

Meer info & download

#4. WordPress Backend Posts to PDF Plugin ($17)

Met de WordPress Backend Posts to PDF plugin kun je binnen no time een ebook van je blogposts maken. Je kunt alle blogposts die aan een specifiek criterium voldoen (zoals een specifieke categorie of auteur) voldoen exporteren naar een PDF-bestand. De plugin wordt geleverd inclusief uitgebreide documentatie.

Meer info & download

#5. PDF Product Catalog for WooCommerce ($21)

PDF Product Catalog for WooCommerce is een handige plugin voor webshops, waarmee je complete assortiment met één muisklik naar een PDF kunt exporteren. De plugin biedt 5 standaard PDF-templates, maar je kunt ook je eigen templates creëren. Er is ook een shortcode feature waarmee je PDF download knoppen aan posts of pagina’s kunt toevoegen.

Meer info & download

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.