De beste WordPress thema’s voor het verkopen van boeken en e-books

boeken

Of je nu een online boekenwinkel wilt opzetten of je eigen e-book wil uitbrengen, het juiste WordPress thema zorgt ervoor dat je boeken en e-books veel gemakkelijker kunt promoten en verkopen. Wij hebben 6 van de beste WordPress boekenthema’s voor je op een rijtje gezet!

WordPress thema’s voor het verkopen van boeken en e-books

Bookshop ($39)

bookshop

Bookshop

Het Bookshop thema wordt verkocht door WooThemes, waardoor het extreem compatible is met WooCommerce. Met Bookshop kun je een elegante, filterbare online boekwinkel creëren, met verschillende genres zoals moderne fictie, misdaad en science fiction.

Meer info

Aurum ($59)

aurum

Aurum

Aurum is een minimalistisch e-commerce thema dat draait op WooCommerce, maar je moet wel de Bookstore demo selecteren om het geschikt te maken voor het verkopen van boeken. Aurum is 100% responsive, retina ready en geoptimaliseerd voor zoekmachines.

Meer info

Book Store ($59)

book store

Book Store

Book Store is een responsive WooCommerce thema met een slider module voor het weergeven van uitgelichte auteurs of bestsellers. Het thema beschikt over een ingebouwd shortcode systeem en een social share functie voor blogberichten. Bovendien is de code van handige comments voorzien.

Meer info

FlatBook ($45)

flatbook

Flatbook

FlatBook is uitstekend geschikt voor bloggers en internet marketeers die graag e-books willen verkopen. Het thema werkt als een landingspagina, met grote koop-knoppen en een opvallende omslagafbeelding. Je krijgt de beschikking over een groot aantal demo’s en een onbeperkt aantal layouts.

Meer info

Raakbookoo ($59)

raakbookro

Raakbookro

Het Raakbookoo WordPress thema kan gebruikt worden voor de verkoop van zowel digitale als fysieke boeken. Raakbookoo heeft een responsive interface met een speels design en verschillende handige features, waaronder book sliders, reviews en een zoekfunctie voor auteurs en boeken.

Meer info

Author Pro ($99,95 inclusief Genesis)

author pro

Author Pro

Het Author Pro thema is een child thema van het Genesis framework, en wordt verstrekt inclusief de Genesis Author Pro plugin om een complete bibliotheek te creëren. Met dit thema kun je zowel e-books als ‘echte’ boeken op een moderne manier verkopen.

Meer info

2 reacties op “De beste WordPress thema’s voor het verkopen van boeken en e-books”

 1. Rob schreef:

  Hoi!

  Leuk artikel! Wellicht kan je me ietsje verder op weg helpen. Ik wil een blog publiceren met een “boeken” pagina. Ik wil de boeken op deze pagina professioneel weergeven. Ook wil ik de boeken in een widget in de rechter kolum laten vermelden op al mijn pagina’s. Heb je een idee welke plugin ik het beste daarvoor kan gebruiken?

  Groetjes en alvast dank!
  Rob

  • Thijs Verhoeven schreef:

   Hi Rob, de boeken kun je professioneel weergeven met een pagebuilder plugin, voor de widget rechts kun je gewoon de WordPress widget functie gebruiken. Heb je een pagebuilder op dit moment?

Geef een reactie