De beste premium Instagram plugins voor WordPress

De beste premium Instagram plugins voor WordPress

Gisteren bespraken we al een aantal hele goede gratis Instagram plugins voor WordPress. Maar soms is gratis gewoon niet goed genoeg, bijvoorbeeld omdat je behoefte hebt aan support of wat meer geavanceerde features. Daarom bespreken we vandaag ook de beste premium Instagram plugins voor WordPress!

Premium Instagram plugins voor WordPress

#1. Instagram Portfolio ($18)

Instagram Portfolio is één van de betere premium Instagram plugins waarmee je een professionele Instagram galerij op je WordPress site kunt zetten. De plugin bevat meer dan 15 speciale hoover effecten, Amazing Lightbox integratie, shortcode/widget ondersteuning, custom CSS velden en nog veel meer handige features. Instagram Portfolio ondersteund zowel afbeeldingen als video’s en ziet er op alle apparaten fantastisch uit.

Download

#2. Flexi Instagram Feed ($24)

Flexi Instagram Feed is een relatief nieuwe Instagram plugin met een gebruiksvriendelijke interface en setup wizard, die het creëren van een Instagram feed op je WordPress site makkelijker maakt dan ooit tevoren. Voor $24 krijg je niet alleen talloze geavanceerde features, maar ook levenslange updates en support.

Download

#3. InstaShow ($19)

InstaShow is een premium Instagram plugin waarmee je aantrekkelijk uitziende Instagram galerijen kunt creëren. Met meer dan 60 parameters en 10 kleurenschema’s kun je de galerij helemaal naar je eigen smaak aanpassen. Eén van de dingen waarmee deze plugin zich van andere premium Instagram plugins onderscheid, is de nieuwe pop-up look waarmee je WordPress site echt de look en feel van Instagram krijgt.

Download

#4. Instagram Theatre ($15)

Met Instagram Theatre creëer je de ultieme Instagram galerij! Maar je kunt de plugin ook gebruiken om een portfolio mee te maken! Instagram Theatre biedt een intuïtieve gebruikersinterface, 3 verschillende responsive templates, een fullscreen layout modus, ondersteuning voor het maken van 1 feed voor meerdere gebruikers, de optie om alle foto’s die op een specifieke locatie zijn genomen binnen te halen, en nog veel meer.

Download

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.