De beste gratis plugins voor het verbeteren van WordPress reacties

De beste gratis plugins voor het verbeteren van WordPress reacties

Reacties op WordPress berichten zijn een zeer effectieve manier om discussies te stimuleren, te zorgen dat je bezoekers blijven terugkomen en een community op te bouwen. Het standaard reactiesysteem van WordPress werkt goed, maar het is vrij basic. Gelukkig zijn er tal van plugins die je kunnen helpen bij het verbeteren van WordPress reacties. In dit artikel hebben we de beste gratis opties voor je op een rijtje gezet!

Probeer deze plugins voor het verbeteren van WordPress reacties

#1. Yoast Comment Hacks

Yoast Comment Hacks is een verzameling van verschillende tools die je helpen om het beheren van reacties te vereenvoudigen. Zo kun je gebruikers die op een specifiek bericht hebben gereageerd mailen, je notificatie e-mails aanpassen, nieuwe reageerders doorverwijzen naar een bedankpagina en nog veel meer. 

Meer info

#2. Comment Moderation Role by WPBeginner

Comment Moderation Role van WPBeginner is een eenvoudige plugin die een nieuwe gebruikersrol aanmaakt in WordPress, speciaal voor moderators. Die kunnen dan inloggen op je website en reacties modereren, zonder dat ze toegang hebben tot andere onderdelen van je website. 

Meer info

#3. Subscribe to Comments Reloaded

Subscribe to Comments Reloaded stelt gebruikers in staat om zich in te schrijven voor e-mail notificaties wanneer er een nieuwe reactie op een WordPress bericht is waarin zij geïnteresseerd in staan, waardoor ze gemakkelijk weer terugkomen op je website. Ze kunnen zich op elk gewenst moment weer afmelden.

Meer info

#4. Ark-commenteditor

Het standaard reactieformulier van WordPress ondersteund basis-HTML, echter hebben de meeste gebruikers hier geen kennis van. Ark-commenteditor maakt het mogelijk om een eenvoudige WYSIWYG editor aan het standaard reactieformulier toe te voegen, zodat ze hun reacties toch naar wens kunnen opmaken. Je kunt zelf bepalen welke opmaak-knoppen je wilt toevoegen aan de WYSIWYG editor.

Meer info

#5. Comment Link Removal & Other Tools

Hoewel plugins zoals Akismet de meeste automatische spamreacties wel weten te onderscheppen, glippen handmatige spamreacties er vaak tussendoor. Comment Link Removal & Other Tools is een plugin die automatisch alle links uit WordPress reacties verwijdert. 

Meer info

Lees ook: 15 tips om meer reacties op je blogposts te krijgen

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.