De beste plugin checkers voor WordPress

De beste plugin checkers voor WordPress

Binnen de WordPress community kom je geregeld websites tegen met dynamische functionaliteiten, schitterende designs en features die je graag op je eigen WordPress site zou willen implementeren. Het mooie is dat je helemaal niet zoveel technische kennis nodig hebt om dergelijke zaken zelf toe te passen. WordPress plugin checkers maken het mogelijk om precies te zien welke plugins er op een website worden gebruikt, zodat jij die ook kunt installeren. In dit artikel bespreken we de beste plugin checkers voor 2017!

De 3 beste plugin checkers voor WordPress

#1. WordPress Theme and Plugins Detector (Chrome extensie)

De WordPress Theme and Plugins Detector is een Chrome extensie die niet alleen de plugins detecteert die op een WordPress site worden gebruikt, maar ook het thema. Plugin detectie wordt uitgevoerd op een remote server, en de resultaten worden direct naar je browser doorgestuurd. Deze plugin is super makkelijk in gebruik; het enige dat je hoeft te doen is simpelweg op de Chrome extensie klikken wanneer je op een WordPress site zit. Je hoeft dus niet eerst de URL van de betreffende website te kopiëren en te plakken. Eén keer klikken en je bent klaar! Als je gebruik maakt van Chrome, is deze extensie zeker een aanrader.

Meer info

#2. ScanWP

ScanWP is een kwalitatief hoogwaardige tool die zowel de plugins als de thema’s kan detecteren die op een WordPress site worden gebruikt. Je hoeft alleen maar de URL van de betreffende WordPress site in te voeren, en ScanWP doet de rest. Het mooie aan deze plugin checker is het feit dat je veel informatie over de website te zien krijgt, waaronder het gebruikte WordPress thema, de prijs, de site waar het thema gekocht is, de versie van het thema, en alle plugins die op de site worden gebruikt, inclusief een directe link om de gratis plugins te downloaden of de premium plugins te kopen.

Meer info

#3. WordPress Theme Search

WordPress Theme Search is een gratis online tool waarmee je kunt achterhalen welk thema een WordPress site gebruikt (inclusief parent en child thema’s). Ook kan de tool detecteren welke plugins er worden toegepast. Ook bij WordPress Theme Search is het een kwestie van simpelweg de URL van de website invoeren, en je krijgt direct een overzicht te zien van alle plugins die de website gebruikt. Bij elke plugin staat een directe link naar de site waar je de betreffende plugin kunt downloaden of aanschaffen.

Meer info

 

 

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.