Nienke's website: Wordpress-hulp met een strippenkaart

Nienke’s website: WordPress-hulp met een strippenkaart

Ik ben geen wizzkid. Na bijna een jaar mijn eigen website te hebben en met WordPress te werken, kan ik zeggen dat ik inmiddels echt wel snap hoe het content management systeem (cms) werkt, maar volledige sites in elkaar draaien… Da’s toch andere koek hoor. Hoe handig is dan een strippenkaart, waarmee je wat hulp in kunt kopen?!

Want ik ben een bevoorrecht mens. Omdat ik een beetje kan schrijven, en dus mag bloggen voor WP Handleiding, heb ik een kort lijntje naar de beste WordPress-experts. Als ik dan weer zit te klooien met mijn website, iets wil veranderen, aanpassen of niet in orde is, en ik kom er zelf niet uit, WhatsApp ik Thijs even.

WordPress-expert

Meerdere keren heeft hij mij versteld doen staan. Dan was ik al een uur aan het zoeken naar een oplossing voor iets dat weer eens niet werkt en dan appte ik mijn probleem in de trant van: “er staat een grijs balkje in mijn pagina die er niet hoort en ik krijg hem niet weg! Wat nu?” En dan wist hij gewoon waar ik het over had! “Even zus en zo aanklikken en je bent er van af”, schreef Thijs dan. Of die keer dat hij mijn site ‘even’ nabouwde in een ander thema. Floep floep en klaar. Bizar!

Binnen enkele minuten hebben die WordPress-experts dus problemen opgelost waar je zelf zomaar een dag aan kwijt kunt zijn!

Strippenkaart

Wil jij ook zo’n Thijs? Ja hè? Dan heb ik goed nieuws. Er bestaat namelijk zoiets als een strippenkaart. Dan kun je dus voor een vast aantal uur WordPress-hulp in kopen. Hoe meer uur je inkoopt, hoe goedkoper het wordt. En – niet gelogen – daar ga je heel veel aan hebben! Zoals hier boven beschreven: Zij hebben veel problemen echt binnen enkele minuten opgelost. En je wordt achteraf nooit verrast door een hoge rekening. Want je koopt het zelf van te voren in.

Zodra mijn opdrachten het toelaten, wil ik mijn site ook weer verbouwen. En ik weet nu al dat ik heel veel Thijsjes nodig ga hebben. Ik vraag me af hoe lang het duurt voor Thijs tegen mij gaat zeggen: “Hey, koop eens een strippenkaart!” 🙂

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.