WP Engine maakt Local Pro gratis voor alle gebruikers

WP Engine maakt Local Pro gratis voor alle gebruikers

Eind juni deed WP Engine een leuke aankondiging. Ze maken de commerciële upgrade voor hun lokale WordPress installatie oplossing Local Pro gratis – voor alle gebruikers! 

Over Local Pro

Local, dat wordt aangeboden door WP Engine, is een serie ontwikkelingstools en –oplossingen voor WordPress. Zo’n 300.000 mensen gebruiken het voor het creëren van een lokale WordPress installatie, het bouwen en testen van websites en hun workflows te optimaliseren, zonder dat ze daarbij toegang tot het internet nodig hebben.

De vrijheid om te bouwen met WordPress

WP Engine Senior Vice President Seth Halpern denkt dat de Local Pro features voordeel hebben voor een bredere WordPress gemeenschap, en zegt dat WP Engine meer ontwikkelaars van alle voordelen van Local wil laten profiteren. “We willen de vrijheid om met WordPress te bouwen versterken door alle Local features gratis beschikbaar te maken.”

Features Local Pro gratis

Vanaf versie 6.0 zijn alle features die voorheen een betaald abonnement vereisten, beschikbaar voor gebruikers met een gratis Local account. Daaronder vallen:

Live Links: Verstuur bijna-realtime voorvertoning links van websites naar cliënten, zonder dat je een hele testomgeving hoeft op te zetten.

MagicSync: Push website updates live en maak gebruik van aanvullende bestand specifieke controle, met tips voor geüpdatete, toegevoegde en verwijderde bestanden.

Link Checker: Scan en identificeer problematische links op een website om later problemen te voorkomen. 

Instant Reload: Bespaar tijd door de code en output naast elkaar te zetten en het bekijken van CSS-wijzigingen te stroomlijnen. 

Cloud Backups: Synchroniseer Local accounts met Google Drive of Dropbox om werk op te slaan en indien nodig een site back-up aan Local toe te voegen. 

Support en restitutie

Bestaande Local Pro abonnees hebben nog tot 1 september 2021 toegang tot Priority Support. Daarna zal dit worden stopgezet en worden gebruikers doorverwezen naar de community forums en help docs. Daarnaast biedt WP Engine deze betalende abonnees een volledige of gedeeltelijke restitutie.

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.