De beste gratis BuddyPress thema’s (2020)

De beste gratis BuddyPress thema’s (2020)

Voorheen was het zo dat je alleen een BuddyPress-compatibel thema kon gebruiken als je BuddyPress wilde draaien. Maar sinds versie 1.7 werkt BuddyPress met vrijwel elk goedgeschreven WordPress thema. Vanzelfsprekend zijn er wel thema’s waarvan de layouts en ontwerpen beter met BuddyPress werken dan andere thema’s. Wij hebben een selectie gemaakt van vijf van de beste gratis BuddyPress thema’s voor 2020!

Gratis BuddyPress thema’s

#1. Navolio Light

Zoals de naam al doet vermoeden is Navolio Light een heel lichtgewicht thema. Daarbij is het responsive, cross-browser compatible en SEO vriendelijk. Hou er wel rekening mee dat niet alle aanpassingsmogelijkheden beschikbaar zijn wanneer je dit WordPress thema met BuddyPress combineert. Navolio Light is echter een prima keuze voor wie op zoek is naar een eenvoudig, modern BuddyPress thema zonder afleidingen.

Meer info

#2. Spacious

Spacious is een van de betere gratis BuddyPress thema’s. Bovendien is het thema compatibel met WooCommerce en biedt het RTL ondersteuning. Mocht je behoefte hebben aan meer features, dan kun je de premium versie van Spacious overwegen. Deze biedt onder andere ondersteuning voor Google Fonts, social icons, 35+ thema kleuren en extra custom widgets.

Meer info

#3. Square

Square is een gratis WordPress thema met een minimalistisch ontwerp, dat zeer geschikt is voor zakelijke BuddyPress websites. Het thema is WooCommerce-ready, flexibel en responsive en biedt allerlei extra’s, zoals social icons en BuddyPress Nouveau instellingen. Ook van Square is een premium versie beschikbaar, mocht je daar behoefte aan hebben.

Meer info

#4. Carton

Eveneens een goede keus voor degenen die gebruik maken van BuddyPress is het gratis Carton thema. Carton biedt integratie met de BuddyPress Nouveau templates, zodat je direct vanuit de WordPress customizer je layouts, navigatie, directories en meer kunt aanpassen. Een prima WordPress thema voor als je je activiteitenstroom prominent op je website wilt weergeven.

Meer info

#5. Woostify

Woostify is een lichtgewicht thema dat ontwikkeld is om WooCommerce met BuddyPress te integreren. Zo is het bijvoorbeeld heel geschikt om producten te promoten binnen je online community. Woostify is tevens goed te combineren met page builders zoals Elementor, SiteOrigin, Thrive Architect en Divi. Ook van dit thema is een premium versie verkrijgbaar, met nog uitgebreidere ecommerce functionaliteiten.

Meer info

 

Lees ook: BuddyPress 5.0 introduceert BP REST API

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.