3 Facebook Chat plugins voor WordPress

3 Facebook Chat plugins voor WordPress

Als je een eigen onderneming hebt, is het belangrijk om actief op Facebook aanwezig te zijn. Door regelmatig artikelen en nieuwtjes op Facebook te posten, kun je behoorlijk wat webverkeer genereren. En als je content interessant genoeg is, zullen je mensen het liken en delen, wat weer tot meer naamsbekendheid en bezoekers kan leiden. Een andere manier om Facebook voor zakelijke doeleinden te gebruiken, is door de bezoekers van je website de mogelijkheid te bieden om je Facebook berichten te sturen. Gewoon vanaf je eigen WordPress website! Hieronder bespreken we de drie beste Facebook Chat plugins (premium én gratis plugins!) waarmee je die functionaliteit kunt integreren.

De beste Facebook Chat plugins voor WordPress

#1. Facebook Messenger for WordPress ($25)

Facebook Messenger for WordPress is een premium plugin waarmee je moeiteloos Facebook leads op je website kunt verzamelen. De plugin is compatibel met WooCommerce en ondersteund alle talen. De plugin is eenvoudig te installeren en te configureren, en je krijgt onmiddellijk een notificatie als je een nieuwe lead hebt. Ook een prima optie om meer Facebook likes te krijgen!

Meer info

#2. Facebook Messenger Chat for WordPress (gratis)

Met de gratis Facebook Messenger Chat plugin kun je eenvoudig een Facebook chatfunctie op je website integreren. Dit doe je door je Facebook pagina in te voeren en vervolgens de shortcode [cool-fb-chat] aan de gewenste pagina of post toe te voegen. De plugin biedt tevens de mogelijkheid om een Facebook bot in te schakelen voor automatische reacties.

Meer info

#3. Facebook Messenger Live Chat (gratis)

Met de mobielvriendelijke Facebook Messenger Live Chat plugin kun je op je eigen website met je bezoekers chatten. Je chatgeschiedenis blijft bewaard, zodat je oude gesprekken altijd kunt teruglezen. De premium versie van de plugin (die een gratis proefperiode van 14 dagen heeft) biedt nog meer handige functies, zoals popups, social coupons, banners en promo boxes.

Meer info

 

 

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.