E-mail providers voor WordPress gebruikers

E-mail providers voor WordPress gebruikers

WordPress beschikt standaard over een eigen mailfunctie in PHP. Die volstaat prima voor de paar e-mails die een kleine of nieuwe WordPress website moet versturen. Maar wanneer je je bezig gaat houden met e-mail marketing en je e-mail volume toeneemt, zul je over moeten stappen op een email dienst van een third party. In dit artikel bespreken we de beste third party e-mail providers voor WordPress gebruikers.

7 e-mail providers voor WordPress gebruikers

#1. Gmail

Gmail is een prima optie voor je zakelijke e-mails, want het is gratis! Gmail heeft echter wel een zendlimiet van 500 e-mails per dag.

#2. G Suite

Als je Gmail prettig vindt maar denkt de zendlimiet te overschrijden, dan kun je G Suite proberen. Deze dienst, eveneens van Google, heeft een dagelijkse limiet van 2000 e-mails.

#3. Mailgun

Mailgun verifieert e-mail adressen om te controleren of ze wel echt bestaan. Op die manier voorkom je dat je e-mails verstuurt naar neppe adressen. Mailgun is gratis voor de eerste 10.000 emails per maand en heeft een eigen WordPress plugin.

#4. SendGrid

Sendgrid is ideaal voor zowel marketing e-mails als transactionele e-mails. Je kunt gedurende 30 dagen kosteloos 40.000 e-mails versturen, daarna 100 e-mails per dag. Ook SendGrid biedt een eigen WordPress plugin.

#5. MailChimp

MailChimp behoeft voor de meeste WordPress gebruikers geen introductie. Het is een gratis dienst met een eigen WordPress plugin, die tevens compatibel is met vele andere WordPress plugins.

#6. Mandril

Mandrill is de betaalde extensie van MailChimp. Dit e-mail platform kan gebruikt worden voor gepersonaliseerde, een-op-een e-commerce e-mails en geautomatiseerde transactionele e-mails zoals wachtwoord resets, bestelbevestigingen en welkomstberichten. Ook Mandrill heeft een eigen WordPress plugin om het integratieproces te vergemakkelijken.

#7. Mailjet

Mailjet is de email oplossing voor ontwikkelaars, internetbureaus en gebruikers die grote hoeveelheden emails moeten versturen. Een groot voordeel van deze email provider is de intuïtieve drag & drop editor, die het mogelijk maakt om snel de perfecte email te ontwerpen.

 

Ken jij nog meer goede e-mail providers voor WordPress gebruikers? Laat het ons weten in de reacties!

 

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.