Delightful Downloads Manager for WordPress

Delightful Downloads Manager for WordPress

Als je een WordPress website beheert waar je premium downloads (foto’s, artikelen of andere bestanden) wil aanbieden, wil je natuurlijk wel altijd op de hoogte blijven van je bezoekers en wat zij precies downloaden. Vandaag laten we je kennismaken met Delightful Downloads Manager for WordPress, een handige plugin die je daarbij kan helpen.

Delightful Downloads Manager for WordPress

Delightful Downloads Manager for WordPress is een plugin waarmee je heel gemakkelijk download knoppen en links kunt toevoegen aan je blogberichten, pagina’s en widgets. Je kunt tags en categorieën aan je downloads toevoegen. Ook kun je met een wachtwoord beschermde bestanden creëren.

delightful downloads

Delightful Downloads heeft een shortcode generator knop voor het weergeven van download-knoppen, links en download informatie, en maakt onderscheid tussen absolute en remote bestandspaden. Je premium bestanden kun je gewoon via de WordPress admin uploaden. De plugin is in staat om te voorkomen dat ongeautoriseerde gebruikers en bots je premium content kunnen downloaden, en is voorzien van een ingebouwde caching functionaliteit.

Daarnaast worden alle downloads nauwkeurig bijgehouden, en kun je de statistieken van je downloads op het WordPress Dashboard bekijken. Je kunt hier ook de download privileges en andere instellingen configureren. Om te voorkomen dat je database vol raakt, worden logs die ouder zijn dan een door jou gespecificeerd aantal dagen automatisch verwijdert.

delightful downloads

Ook wat betreft aanpassingsmogelijkheden stelt deze plugin niet teleur. Dankzij de Customizer add-on kun je heel eenvoudig de stijl van je download-knoppen wijzigen. Het is tevens mogelijk om custom download-knoppen te maken.

Delightful Downloads Manager for WordPress is een gratis plugin, te downloaden via de WordPress plugin repository.

Alternatieven

Er zijn natuurlijk nog meer mogelijkheden om premium content op je WordPress site aan te bieden.

Wil je premium video content aanbieden op je site? Kijk dan ook eens naar VdoCipher, een WordPress video plugin die speciaal is ontwikkeld voor het veilig aanbieden van premium video content.

Ben je journalist of blogger en wil je je bezoekers laten betalen voor je artikelen, dan kun je overwegen om Patreon te integreren. Hiermee kunnen bezoekers een abonnement afsluiten op berichten van een kunstenaar, artiest of schrijver. In ruil daarvoor krijgen ze exclusieve toegang tot hun content.

 

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.