7 Bitcoin plugins voor WordPress

7 Bitcoin plugins voor WordPress

Gisteren hadden we het al over Bitcoin betalingen en de voor- en nadelen van deze cryptocurrency. Heb je besloten om Bitcoin betalingen op je WordPress site te accepteren? Dan kun je het beste een plugin gebruiken om Bitcoin te integreren op je website. Dit zijn 7 van de beste Bitcoin plugins voor WordPress!

7 Bitcoin plugins voor WordPress

#1. Digital Paybox  

bitcoin plugins

Digital Paybox is een premium plugin die uitsluitend bedoeld is voor digitale producten. Naast verschillende payment gateways zoals PayPal, Stripe en Skrill, biedt de plugin de mogelijkheid om Bitcoins te accepteren via het BitPay portaal. De plugin creëert een ‘paybox’ waar consumenten BitPay als payment gateway kunnen selecteren. Zodra de transactie voltooid is, krijgen consumenten direct een link naar hun digitale product. Digital Paybox kan overigens ook worden gebruikt voor donaties.

Prijs: $20 via CodeCanyon

Meer info & download

#2. Easy Digital Downloads

bitcoin plugins

Ook Easy Digital Downloads is één van de Bitcoin plugins die uitsluitend bedoeld zijn voor het verkopen van digitale producten. Het is een compleet systeem dat eenvoudig op te zetten is, en er zijn vele extensies verkrijgbaar om de functionaliteit uit te breiden.

Prijs: De plugin zelf is gratis, Bitcoin extensie kost $89.

Meer info & download

#3. GoUrl Bitcoin Payment Gateway

bitcoin plugins

De GoUrl Bitcoin Payment Gateway plugin biedt je de mogelijkheid om betalingen in verschillende cryptocurrencies te accepteren. Je kunt met deze plugin zowel digitale als fysieke producten verkopen, en er worden geen transactiekosten of maandelijkse premies berekend.

Prijs: Gratis beschikbaar.

Meer info & download

 #4. Mollie Payments for WooCommerce

bitcoin plugins

Als je een WooCommerce shop runt, dan is Mollie Payments for WooCommerce een prima keus. Je kunt hiermee meerdere betalingsmethodes integreren met één enkele plugin, in plaats van dat je meerdere extensies moet installeren. Naast Bitcoins kun je ook creditcards en bankoverschrijvingen als betaalmethodes accepteren. De transactiekosten zijn afhankelijk van de betaalmethode en de valuta in het betreffende land.

Prijs: De plugin zelf is gratis, maar je betaalt wel transactiekosten.

Meer info & download 

#5. WooCommerce Stripe Payment Gateway

bitcoin plugins

WooCommerce Stripe Payment Gateway biedt ondersteuning voor betalingen via Stripe, creditcards, Apple Pay en Bitcoin. Deze plugin biedt een breed scala aan aanpassingsmogelijkheden.

Prijs: De plugin zelf is gratis beschikbaar en biedt de mogelijkheid om Bitcoin betalingen te accepteren. Wil je ook Apple Pay aanbieden, dan kun je voor $59 de premium versie van de plugin aanschaffen.

Meer info & download

#6. Bitcoin Payments for WooCommerce

bitcoin plugins

Bitcoin Payments for WooCommerce is een relatief simpele plugin die je Bitcoin wallet met je WooCommerce shop integreert, en ondersteuning biedt voor zowel digitale als fysieke producten. Zowel jij als de koper worden onmiddellijk van de transactie op de hoogte gesteld, en er worden geen transactiekosten berekend.

Prijs: Gratis

Meer info & download

#7. Blockonomics Bitcoin Payments

bitcoin plugins

Blockonomics Bitcoin Payments is een standalone plugin die je de mogelijkheid biedt om Bitcoin betalingen te accepteren. De plugin biedt ondersteuning voor alle grote Bitcoin wallet providers, en bovendien kun je hem gebruiken zonder dat je een ecommerce plugin als WooCommerce nodig hebt. Betalingen worden direct naar je eigen Bitcoin wallet overgemaakt.

Prijs: Gratis

Meer info & download

 

 

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.