WordPress login pagina verplaatsen of verbergen

WordPress login pagina verplaatsen of verbergen

Hackers zijn dol op WordPress login pagina’s. En dat is ook niet zo vreemd, wat het is één van de makkelijkste ingangen naar een website die niet goed is beveiligd. We hebben al eens aandacht besteed aan een aantal manieren om je WordPress login pagina te beveiligen. Maar als je bang bent dat je toch gehackt wordt via je login pagina, dan is het een goed idee om deze naar een nieuwe URL te verplaatsen of te verbergen. Deze 3 WordPress plugins helpen je daarbij!

Je WordPress login pagina verplaatsen of verbergen

Hide My WP

Deze plugin verbergt het feit dat je WordPress gebruikt, zonder dat je hiervoor je mappenstructuur hoeft aan te passen. Je kunt namen van thema’s en plugins, wp-login en URL signatures gewoon verstoppen. Ook kun je opmerkingen in je broncode verwijderen. Hide My WP is een premium plugin, maar die paar tientjes zeker waard; het is niet voor niets de #1 beveiligingsplugin op CodeCanyon!

Download

Secure Hidden Login

Deze plugin verbergt de normale WordPress login pagina en biedt je de mogelijkheid om in te loggen met een toetsencombinatie (zoals bijvoorbeeld CTRL+Alt+L) of een speciale knop. Dit maakt je WordPress website niet alleen een stukje veiliger, maar zorgt ook dat inloggen makkelijker en sneller gaat.

Download

Move Login

Deze plugin blokkeert de toegang tot je login pagina en laat je er nieuwe URLs voor aanmaken. Dus in plaats van https://voorbeeld.nl/wp-login.php wordt je nieuwe URL https://voorbeeld.nl/login of https://voorbeeld.nl/inloggen. Hierdoor wordt het risico op zogeheten brute force attacks gereduceerd. Ook kun je zo een URL aanmaken die makkelijker te onthouden is.

Download

Tot slot

Wil je je WordPress website nog beter beveiligen? Lees dan ook onze artikelen over waarom iemand je WordPress site zou willen hacken, hoe WordPress sites worden gehackt, en hoe je kunt voorkomen dat je het slachtoffer wordt van hackers.

 

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.