3 countdown plugins voor WordPress

3 countdown plugins voor WordPress

Een countdown timer op je WordPress site zetten is een geweldige methode om je bezoekers te informeren over bijvoorbeeld hoeveel tijd ze nog hebben om van een tijdelijke aanbieding of actie gebruik te maken, of om hen te laten weten wanneer je een nieuw product lanceert. Het voegt een bepaalde urgentie aan je website toe, en kan helpen om je bezoekers tot actie aan te zetten. Afhankelijk van wat je precies met je countdown timer wil doen, zijn er verschillende plugins die je kunt gebruiken. In dit artikel bespreken we de 3 beste countdown plugins voor WordPress!

De beste countdown plugins voor WordPress in 2017

1. T(-) Countdown

countdown plugins

T(-) Countdown is één van de beste gratis countdown plugins voor WordPress. De plugin verstrekt zowel een shortcode als een widget waarmee je de countdown timer kunt genereren. Je kunt een exacte datum en tijd specificeren om naar af te tellen, en je kunt ook custom HTML toevoegen die kan worden weergegeven zodra de countdown timer de 0 bereikt. Je moet wellicht wat custom CSS toevoegen om de timers mooi in je design te integreren, maar wat functionaliteit betreft is dit één van de beste gratis opties die er is.

Prijs: Gratis met premium add-ons | Meer informatie

2. jCountdown Mega Package

countdown plugins

jCountdown Mega Package is een premium (maar heel betaalbare) countdown plugin die heel wat meer opties biedt op het gebied van design dan T(-) Countdown. Het is niet voor niets de meest populaire countdown plugin op Code Canyon! De plugin is gebaseerd op jQuery, niet op Flash, dus dat is sowieso een voordeel. Ook bij deze plugin kun je custom HTML toevoegen om te laten weergeven als de timer afloopt.

Prijs: $7 | Meer informatie

3. Evergreen Countdown Timer

countdown plugins

Evergreen Countdown Timer is net even anders dan andere countdown plugins. Je kunt hier namelijk ook een evergreen countdown timer mee instellen, bijvoorbeeld door bezoekers te tracken aan de hand van cookies of hun IP-adres (of beide). Zo krijgt elke bezoeker dus een andere resterende tijd te zien. Dat is erg handig als je een bezoeker bijvoorbeeld een bepaald aantal uren/dagen de tijd wil geven om van een aanbieding gebruik te maken. De premium versie van deze plugin biedt nog meer handige functies.

Prijs: Gratis. Pro–versie vanaf $37 | Meer informatie

 

 

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.