6 zakelijke WordPress thema’s voor kleine ondernemingen

6 zakelijke WordPress thema’s voor kleine ondernemingen

Ben je op zoek naar het perfecte WordPress thema voor de website van je startup of eenmanszaakje? Dan heb je geluk! Wij hebben zes zakelijke WordPress thema’s voor kleine ondernemingen op een rijtje gezet. Alle zes de thema’s zijn 100% responsive, bieden volop aanpassingsmogelijkheden en zijn geschikt voor allerlei soorten bedrijven.

Zakelijke WordPress thema’s voor kleine ondernemingen

The7

We beginnen met The7, een schitterend en veelzijdig zakelijk WordPress thema. The7 heeft volop aanpassingsmogelijkheden: drie ontwerpstijlen, vier headers, en custom layouts. Het thema biedt tevens een oneindig aantal kleuren, 600 fonts, en 20 stijlvolle skins. Tel daar nog de premium plugin, zoekmachine optimalisatie en WooCommerce compatibiliteit bij op, en je hebt een fantastisch all-round thema dat geschikt is voor vrijwel elke zakelijke website. Met dit thema kun je een mooie zakelijke website voor vrijwel elke industrie creeeren.

zakelijke WordPress thema's
The7

Food Truck

Food Truck is één van de beste zakelijke WordPress thema’s voor elke onderneming die zich richt op eten. De grootste kracht van dit thema is de veelzijdigheid. Je krijgt 20 prachtige voorgebouwde templates, elk gericht op een ander soort voedsel. Hierbij kun je denken aan ijs, burgers, cupcakes, pizza en sushi. Food Truck biedt tevens ondersteuning voor alle restaurantfaciliteiten die je maar nodig zou kunnen hebben, inclusief WooCommerce compatibiliteit en full-width Google Maps.

zakelijke WordPress thema's
Food Truck

Bodega

Bodega is ook een heel veelzijdig zakelijk WordPress thema, en flexibel genoeg om in nagenoeg elke industrie toe te passen. Om dit punt te bewijzen, kun je de 30(!) demo’s bekijken, die gericht zijn op heel verschillende ondernemingen. Bodega biedt volop premium functionaliteiten, inclusief stijlvolle animaties, schitterende afbeelding-sliders en een drag & drop builder. Je krijgt er tevens honderden Google Fonts en vier iconen sets bij.

zakelijke WordPress thema's
Bodega

Bokeh

Hoewel Bokeh prima geschikt is voor websites met meerdere pagina’s, is de one-page versie van dit zakelijke WordPress thema onze favoriet. Je bezoekers kunnen door je site navigeren met behulp van een mooie, responsive homepage grid, compleet met stijlvolle animaties. Je kunt een portfolio pagina bouwen, een klantenpagina, teampagina, testimonial pagina… kortom, alles wat je nodig hebt voor een aantrekkelijke en doelgerichte zakelijke WordPress website.

zakelijke WordPress thema's
Bokeh

Hipster

Hipster is één van die zakelijke WordPress thema’s die perfect is voor kleinschalige en creatieve bureaus. Het thema bevat veel leuke, eigenzinnige design elementen en is perfect voor visueel bewuste creatievelingen. Hipster ondersteund drie kleurenschema’s en twee layouts. Afbeeldingen voeren de boventoon, en je hebt dan ook de mogelijkheid tot het creëren van blikvangende afbeelding sliders en full-page achtergronden.

zakelijke WordPress thema's
Hipster

Eight Degree

Eight Degree is een oogverblindend one-page WordPress thema dat geschikt is voor elke kleine zakelijke website. Het thema biedt talloze visuele elementen, waaronder parallax effects. Je krijgt negen verschillende header stijlen, meer dan 1000 Google fonts, en stijlvolle sliders. Als je een goede eerste indruk wil maken met je kleine onderneming, dan is Eight Degree perfect.

zakelijke WordPress thema's
Eight Degree
Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.