3 WordPress thema’s voor Single Product webshops

3 WordPress thema’s voor Single Product webshops

Niet alle webshops verkopen meerdere producten. Er zijn ook webshops die zich specifiek op één product richten. In zo’n geval heb je een WordPress thema nodig dat in staat is om dat ene product in de schijnwerpers te zetten. Ook als je een nieuw product lanceert, kan het bouwen van een aparte website een goede manier zijn om met potentiele klanten in verbinding te komen. In dit artikel laten we je kennis maken met drie WordPress thema’s die speciaal zijn ontwikkeld voor single product sites.

Single Product WordPress thema’s

Drone ($59)

drone

Drone is een responsive en retina-ready WooCommerce thema, gebouwd op het Redux framework. Het thema wordt geleverd met 3 kant-en-klare homepagina’s, gemaakt in HTML5 en CSS3. Je profiteert van Google Fonts en Font Awesome integratie, Wishlist en AJAX winkelwagentjes functionaliteit. Het is zelfs geschikt voor meertalige wegshops. Drone is bij uitstek geschikt voor startups en webshops die zich echt op één enkel product richten.

Quark ($59)

quark

Quark is een responsive en retina-ready thema, dat voorzien is van een ingebouwde Drag & Drop page builder. Het thema is geoptimaliseerd van zoekmachines, voorzien van de Revolution Slider plugin en biedt uitstekende ondersteuning, zoals je van een premium eCommerce thema mag verwachten. Je krijgt er ook nog eens de Photoshop bestanden bij, zodat je het thema volledig kunt aanpassen als je daar behoefte aan hebt.

Strollik ($59)

stroklik

Strollik is een WooCommerce WordPress thema, eveneens specifiek ontwikkelt voor het verkopen van één product. Het thema is gemaakt om je producten op slimme manieren weer te geven. Uniek aan dit thema is de 360o Product View functie, die een passieve product weergave in een interactieve, boeiende winkelervaring verandert. Strollik bevat een intuïtief controlepaneel, vol met handige opties om je site te beheren. Naast alle benodigde documentatie met instructies om het thema te installeren en te configureren krijg je ook alle layered Photoshop bestanden erbij, zodat je elk visueel aspect van je webshop aan kunt passen.

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.