De beste WordPress menu plugins (2020)

De beste WordPress menu plugins (2020)

Wil je mooie custom menu’s aan je WordPress website toevoegen? Soms biedt je WordPress thema daar geen uitbreide mogelijkheden voor. In dat geval kan het de moeite waard zijn om een menu plugin te installeren. In dit artikel belichten we vijf van de beste WordPress menu plugins voor 2020!

5 WordPress menu plugins

#1. WP Mega Menu (vanaf $29)

WP Mega Menu is een van de beste premium WordPress menu plugins voor 2020. De plugin biedt 1-click installatie en de mogelijkheid om snel en gemakkelijk demo content en instellingen te importeren. En als je ergens niet uitkomt kun je altijd de uitgebreide documentatie en video tutorials gebruiken. Er zijn talloze layouts en laadeffecten om uit te kiezen, plus onbeperkte opties voor achtergrondkleuren.

Meer info

#2. Max Mega Menu (gratis)

Max Menu is een van de betere gratis WordPress menu plugins waarmee je je bestaande menu’s in mega menu’s kunt omzetten. Alle menu’s zijn 100% responsive en bieden ondersteuning voor native touch. Daarbij heb je de beschikking over een breed scala aan opties. Zo kun je eenvoudig filters, acties, iconen en submenu-transities toevoegen. Je kunt ook submenu’s op mobiele apparaten verbergen voor een betere gebruikerservaring.

Meer info

#3. Superfly Responsive Menu ($29)

Met Superfly creëer je in een handomdraai schitterende standalone navigatie-elementen en menu’s. De live editor in deze premium plugin maakt het super makkelijk om uitgebreide menu’s te ontwerpen. Er zijn talloze opties op uit te kiezen, waaronder slide-in menu’s, navigatiebalken met icoontjes, smooth scroll en animaties. Zelfs fullscreen menu’s behoren tot de mogelijkheden.

Meer info

#4. UberMenu ($25)

UberMenu is een premium WordPress menu plugin die geoptimaliseerd is voor mobiele apparaten. Voeg eenvoudig afbeeldingen, kaarten, iconen, formulieren en andere elementen aan je menu toe. Dankzij de live voorvertoning kun je eenvoudig aanpassingen maken terwijl je direct ziet hoe je menu eruit komt te zien.

Meer info

#5. Accordion Menu (vanaf $30)

Accordion Menu biedt je volledige controle over zowel het ontwerp als de instellingen van je menu. Deze bijzonder gebruiksvriendelijke premium plugin is uitgerust met een geïntegreerde Font & Style Manager en bevat tevens verschillende skins en fantastische animaties voor je menu’s.

Meer info

 

Lees ook: Bubble Menu Pro voor WordPress

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.