Geef trouwe klanten van je WooCommerce shop een leuke korting!

korting

Het behouden van klanten die je al hebt (customer retention) levert je vaak veel meer op dan het aantrekken van nieuwe klanten (acquisitie). Het is dan ook zeker aan te raden om je bestaande klanten een reden te geven om bij je terug te komen. Deze feestdagen kun je dat doen door trouwe klanten een leuke korting op hun bestelling te geven. Een goede WooCommerce plugin waarmee je dit kunt realiseren is SUMO Discounts & Advances Pricing.

Korting geven met SUMO Discounts & Advanced Pricing

SUMO Discounts & Advances Pricing is een premium plugin die feitelijk fungeert als een compleet prijs- en kortingssysteem voor WooCommerce shops. De plugin is compatibel met de meeste WooCommerce thema’s en stelt je in staat om specifieke bezoekers kortingen te geven. Als je het slim aanpakt, kun je op die manier behoorlijk wat meer bestellingen binnenhalen!

Hieronder een aantal voorbeelden van de kortingen die je kunt geven:

  • Quantity Discounts

Korting voor als een bezoeker meerdere exemplaren van een product besteld.

  • Special Offer Discounts

Speciale aanbiedingen, zoals 2 halen, 1 betalen.

  • Successful Orders Discounts

Kortingen voor klanten die al vaker een bestelling bij je hebben geplaatst.

  • Cart Discounts

Je kunt kortingen geven als het totaalbedrag in het winkelwagentje boven een vastgesteld minimum uitkomt.

  • Category/Product Discounts

Kortingen voor bepaalde producten of producten in een bepaalde categorie.

Je kunt de kortingen laten gelden gedurende een vooraf vastgestelde periode of bijvoorbeeld alleen op een bepaalde dag, of je kunt een tijdslimiet instellen. Het is ook mogelijk om verschillende kortingspercentages voor verschillende gebruikers in te stellen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Tot slot

De SUMO Discounts & Advances Pricing plugin kost $19 dollar, inclusief 6 maanden ondersteuning. Dat bedrag kun je er, als je het slim aanpakt, binnen no time weer uit hebben! Een andere manier om je klanten tegemoet te komen tijdens de feestdagen is door een cadeauverpakking optie aan je WooCommerce shop toe te voegen.

Geef een reactie