WeSeeDo lanceert WordPress plugin voor realtime video contact

WeSeeDo lanceert WordPress plugin voor realtime video contact

Gisteren heeft het Nederlandse Eilie een speciale WeSeeDo plugin gelanceerd die realtime video contact mogelijk maakt voor WordPress websites.

Over WeSeeDo

WeSeeDo is een applicatie die ontwikkeld is door Eilie, een Nederlands bedrijf dat zich specialiseert in realtime communicatie via het internet. De applicatie zelf bestaat al tijdje, en werkt op basis van de revolutionaire WebRTC techniek. Alle communicatie verloopt via de webbrowser. Het systeem is 100% veilig en gebruikers hoeven geen software meer te downloaden.

WeSeeDo WordPress plugin

Meer dan een kwart van alle websites op het World Wide Web draait op WordPress. Het is dus een slimme zet van Eilie om hierop in te spelen en een speciale WeSeeDo WordPress plugin te ontwikkelen. Bedrijven, organisaties en overheden die met WordPress werken, kunnen deze plugin binnen enkele stappen activeren. Vervolgens kunnen zij gebruik maken van realtime video op hun website. Ellie maakt het met de plugin heel gemakkelijk om live in contact te komen met de doelgroep.

Voordelen van de plugin

Eén van de belangrijkste voordelen van de WeSeeDo WordPress plugin is dat het volop mogelijkheden biedt om de conversie te verhogen. Dat betekent dus ook meer verkopen en meer omzet. De applicatie is niet sector-gebonden. De plugin kan voor alle industrieën gebruikt worden en geeft bedrijven de mogelijkheid om een persoonlijke en zichtbare dienstverlening te bieden. De plugin is zeer gemakkelijk te installeren en 100% veilig. Daarbij biedt het team achter de plugin een goede en snelle ondersteuning wanneer je ergens tegenaan loopt.

Plugin activeren

WeSeeDo activeren op een WordPress website gaat heel eenvoudig, en er is geen aanvullend programmeerwerk vereist. Tal van websites maken al gebruik van de applicatie. Recent heeft ook de gemeente Groningen de techniek opgenomen binnen de online communicatiemix.

De plugin kan geactiveerd worden via deze link.

En laat je vooral niet misleiden door het kleine aantal actieve installaties; tenslotte staat de plugin nog maar net online!

Wil jij meer leren over Wordpress?

In de kennisbank vertellen we je alles over de belangrijkste onderwerpen

  • Snel en gemakkelijk contact met een WordPress expert
  • Ontvang als eerste nieuwtjes & leuke acties
  • Overleg met andere WordPress fans

Je WordPress vraag of probleem razendsnel opgelost met de hulp van een echte WordPress developer!

Join de grootste WordPress community van Nederland & stel je vraag via ons WordPress ticketsysteem.

Medaille-buddy

Blijf op de hoogte van het laatste WordPress nieuws.

Schrijf je in voor onze wekelijkse nieuwsbrief.